Songoku Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 Witam. Mam takiego kompa do oglądania TV HD , filmów itp. Taki komp do salonu. W full HD jest po 90% obciążenia na 2 procki więc przydało by się mniej. Takie coś http://www.amt-notebooki.pl/product.php?id...mp;categorie=14 Po rozkręceniu na płycie zobaczyłem tylko napis Sony Corp i to wszystko, radiator na procku wielkości połowy chłodnicy od poloneza i procek z potencjałem :twisted: W sandrze wypisało w mainboard firma Asus i chipset P965, i to wy wskazywało na model P5B (jakąś jego odmiane) więc PLL powinien być taki sam. W biosie żadnej opcji nie ma, ani do ramu ani fsb, nic. Próbowałem programów Systool, clockgen ,setfsb i po wybraniu PLL z asusa P5B odczytuje fsb ale nie da się go zmienić. Jak myślicie, czym dało by się go ruszyć ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 (edytowane) Po co chcesz to podkrecac? filmy hd sie tna? bo nie bardzo rozumiem.. przeciez to jest typowy mediacenter (zreszta drogi i nigdy bym go nie kupil) a nie pc do gier. Podejrzewam ze niczym go nie ruszysz... chyba ze sa do tej plyty jakies zmodyfikowane biosy Edytowane 4 Grudnia 2007 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...