rob_e Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 własnie sobie zagrałem (dla tych co, których pierwszy komputer to athlon lub p4 lat i nie znają tytułu http://blood.lith.com/ )... az sie łezka kręci w oku... dlaczego juz nie robią takich gier? brzydkich (dzisiaj, bo napewno nie wtedy), bez eaxów, bump mappingów, vertex shaderów itp... a jednak takich dobrych? wiem ze to bezsensu topic, ale sie wzruszyłem ( :) )i musiałem to powiedzic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekt Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 moze dlatego ze teraz robienie gier to jedna z wiekszych fabryk pieniedzy i teraz licza sie tylko efekty tzn. grafika i dzwiek? a kiedys gierke robilo kilku zapalencow i byla zabawa? zreszta mamy roznice w sprzecie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 Ogolnie brazna gier komp. przynosi tyle samo dochodu co filmowa (liczone w mld $ rocznie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 BLOOD ehh dla mnie to najlepsza gra fpp ery bitmapow I LIVE AGAIN ; ( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 no no Blood naprawde byl cool az sie chcialo grac swego czasu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 ja wolalem Shadow Warrior... blood byl mniej dynamiczny iciut kiczowaty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 Heh, blood i shadow warrior to byly jedne z pierwszych gier ktore katowalem na swoim pierwszym PC... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Gdyby dalej robili takie gierki, producenci sprzetu by zbankrutowali :? A my nie wywalalibysmy co pol, maximum co rok tyle kasy na nowego kompa 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Blood - ech wspomnienia, kurcze jak sobie przypomne jak w to z kuzynem przez kabelek gralismy :P :twisted: :twisted: i live again :D Shadow Warrior byl slabszy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr8-2N Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 to była giera..... fajnie jak się gościa z racy pojechało, palił się biedak. ma to ktoś? ile zajmuje? swojego gdzieś zapodziałem a zagrałbym sobie... odpaliłbym na tym drugim sprzęcichu z podpisu, voodoo + celeron, kiedyś obiekt marzeń.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Shadow Warrior byl slabszy :wink: oczywiscie ze shadow warrior byl lepszy, lepsza grafika, lepszy engine, i ten dowcipkowaty charakter naszego warriora - a'la duke nukem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Shadow Warrior byl slabszy :wink: oczywiscie ze shadow warrior byl lepszy, lepsza grafika, lepszy engine, i ten dowcipkowaty charakter naszego warriora - a'la duke nukem :wink: a Caleb niebyl dowcipny, :) poza tym newywijal jakims tam (samurajskim) mieczem tylko bral delikfenta na grabie :wink: :lol: poza tym double tomy gun rulez :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Shadow Warrior byl slabszy :wink: oczywiscie ze shadow warrior byl lepszy, lepsza grafika, lepszy engine, i ten dowcipkowaty charakter naszego warriora - a'la duke nukem :wink: Też bardziej podobał mi się Shadow Warrior, ale z tego co pamiętam był na tym samym enginie tzn. "podrasowanym" silniku Duke 3D, który IMHO był najlepszy :) . Klimat Blood raczej mi nie pasował. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 scaigam SW z kazaa (32MB). ale tera juz pewnie nie bedzie tak fajnie sie gralo... mogliby zrobic druga czesc. BTW: gralem w to na moim pierwszym podkreconym komputerze. cyrix150+ @166+ juz wtedy tak oznaczali procesory, pamietacie? naprawde bylo @133mhz. To wcale nie byl pomysl AMD z tymi + na koncu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Emm ... moją pierwszą gierką byl Blood 2 - klimacik tez niczego sobie ;] niestety widel brak .. a propo blooda ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 eee blood 2 juz nie był taki fajny... (chociaż odwiedziny w pralni były ciekawe :) ). co do blood; kiedys (w czasach kiedy starzy uzbierali kase i kupili mi [p100@120 16mb ram s3trio64v) grałem w to w kółko... z kumlpami z budy scigalismy si kto szybciej przejdzie dany poziom. jak dla mnie jest to jedna z niewielu gier które nic nie straciły... mi sie grało tak samo jak kilka lat temu... Ot taki sobie przerywnik w UT2k3 itp graficznymi wypasami... a z tekstów caleba najlepszy był: "i like my hands bloodie" (moze zle napisałem) - przy umywalce w sali operacyjnej :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Emm ... moją pierwszą gierką byl Blood 2 - klimacik tez niczego sobie ;] niestety widel brak .. a propo blooda ;P widelki byly w jedynce :P blood 2 to juz byla lekka kicha, niebylo juz tak fajnego miesa armatniego (adamsowa raczka z B1 wciarz niepobita) poza tym gra przeistoczyla sie w lekka platformowke (idz, zbierz, zabij, zakoncz poziom) :? "koszmarne levele" (dodatek do B2) tez byl kiepski, niestety :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 E tam, blood2 tez byl super. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Emm ... moją pierwszą gierką byl Blood 2 - klimacik tez niczego sobie ;] niestety widel brak .. a propo blooda ;P widelki byly w jedynce :P blood 2 to juz byla lekka kicha, niebylo juz tak fajnego miesa armatniego (adamsowa raczka z B1 wciarz niepobita) poza tym gra przeistoczyla sie w lekka platformowke (idz, zbierz, zabij, zakoncz poziom) :? "koszmarne levele" (dodatek do B2) tez byl kiepski, niestety :( zgadzam sie kompletny brak dynamiki jakos tak cukierkowo przeciwnicy nie nie nie gdziez ci kultysci , zombiaki , gargoyle , raczki bronki hmm picked up saved off cudowna reszta sucks a dodatek ? ehhh zawiodlem sie kompletnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 skad mozna sciagnac dodatek do blooda2 ? :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekt Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 moze kaaza? :) a co sadzice o Quake I? to byla dopiero boska gierka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 skad mozna sciagnac dodatek do blooda2 ? :o sam chciałbym wiedzieć :) chociaz w zasadzie to moze sobie kupie oryginał... blood 2 + nightmare levels to wydatek jakis 40 zł.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 ale ten dodatek, to dalszy ciag historii caleba, czy tylko jakas kaszana krociutka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 ale ten dodatek, to dalszy ciag historii caleba, czy tylko jakas kaszana krociutka?dodatet to kaszana: siedza sobie przy ognisku i opowiadaja straszne historie :? zazwyczaj polegaja o ne na tym ze "bylem, zabilem, przezylem" bida az piszczy :( nawet koncowy boss wyglada jak by sie urwal z pokemonow :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 moze kaaza? :) a co sadzice o Quake I? to byla dopiero boska gierka :) jak juz tak wracamy do straych gierek to ja pamietam jak sie zagrywalem w Hexena 1 tez mi sie maxymalnie podobal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Quacz .. az lezka sie w oku kreci ;] co do bluda 2 - dzwiek jaki wydawal Volcan canon - ehh .. powinien isc za wzor do wszystkich innych gierek ;P napalm launcher ... rakietnica z kanistrem ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 ok moze nie jest to rewelacja i moze zawiac pewna monotonnia ale staralem sie oddac jakos klimat giery .. moze pozniej dorzuce obrazki z innych epizodow .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 jest jakas strona skad moge zassac te gre? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 jest jakas strona skad moge zassac te gre? pozdrawiam na p2p zapewne krazy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Ehh, jedynki nie przechodziłem, ale dwójkę całą, z nożem w ręku tylko! Nie Calebem, jak się ta wysoka laska nazywała? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...