boyar8 Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 (edytowane) Witam ! Mam taki problem. Złożyłem sobie kompa.Mam płytę główną epox EP-8KDA7I i procesor Athlon 3200 64. Po złożeniu i podłączeniu zestaw uruchamia się i od razu gaśnie.Gdy przez przypadek kombinowałem z przewodami (power) przez przypadek dotknąłem i odłączyłem i zestaw pracuje normalnie...To mnie czeka? odpalanie kompa poprzez dotknięcie przewodem na płycie głównej? co może być przyczyną? Przy poprzedniej płycie asus a7n8x e deluxe i procku athlon 2800 (socA) nie było takich problemów. co może być przyczyną? Czy możliwe że trzeba coś w biosie ustawić w zakładce power Menagement ? Edytowane 27 Listopada 2007 przez boyar8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 moze masz uszkodzony przycisk power Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...