Skocz do zawartości
iwan22

Karta Przejsciowa W Oczekiwaniu Na 8800gt W Normalnej Cenie

Rekomendowane odpowiedzi

W koncu chce zmienic swoj Pc na nowy.

Obecnie mam semprona 1,5GHz , asusa a7v8x-x, radeon 9550 (bez wiatraczka[przepalil sie]), codegen 300W (dobra sztuka! od 5 lat chodzi! :lol2: ) i chce zmienic na E2060, msi p35 neo2-fr, 8800gt ,corsair CMPSU-450VXEU

Lecz z powodu kiepskiej dostepnosci 8800gt mysle nad karta przejsciowa.

Jestem gotow zaplacic do 1000 a 8800gt ,wiec jak ktos wie gdzie dostac to biore odrazu :wink:

Ale wracajac do tematu, jaka karte wybrac ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w komputronik 1179pln .. sporo ..

przecież dzikidaniel napisał żeby na giełdę forumową zajrzał, a nie do komputronika. Na giełdzie do 1k złapie bez problemu

nawet na agito można kupić poniżej 1k

Edytowane przez przemekbydgoszcz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Toś pier..... jak dzik w sosne.

X600Pro - 80zł

7300GT - 150zł

8600GT - 300zł

Więcej na przjściówke bym nie wydawał.

tak? jak tam wolisz, imho bez sensu jest kupowanie karty za 400 czy 500zl lub wiecej i zmiana jej na inna za 2-3miesiace ze strata 100 -150zł no ale jesli tak ktos lubi to mozna i tak.... tylko po co czekac az cena spadnie o te 100zl imho lol dla mnie, zamiast oszczedzac to placi sie w rezultacie wiecej i mi nie wmowisz ze w rezultacie zaplacisz mniej....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak? jak tam wolisz, imho bez sensu jest kupowanie karty za 400 czy 500zl lub wiecej i zmiana jej na inna za 2-3miesiace ze strata 100 -150zł no ale jesli tak ktos lubi to mozna i tak.... tylko po co czekac az cena spadnie o te 100zl imho lol dla mnie, zamiast oszczedzac to placi sie w rezultacie wiecej i mi nie wmowisz ze w rezultacie zaplacisz mniej....

Popieram dlatego jade na 4mb:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi