Skocz do zawartości
jumper456

Sterownik/ Emulator Xbox 360 Wireless Gaming Receiver

Rekomendowane odpowiedzi

Czy istnieje sterownik/ emulator Xbox 360 Wireless Gaming Receiver?

Jeśli się nie mylę, to pad bezprzewodowy Xboxa 360 i inne akcesoraia wireless do tej konsoli działają przez bluetooth. Tyle, że zwykłe oprogramowanie bt nie wykrywa pada - próbowałem. Moją komórkę pecet z adapterem bluetooth na USB chwyta bez poroblemu, a kontrolera po prostu nie wykrywa nawet.

Może jednak istnieje soft na PC, który rozbudowywałby możliwości bluetooth o obsługę bezprzewodowych padów (i innych akcesorii bezprzewodowych) Xbox-a 360?

Proszę o wszelkie konstruktywne odpowiedzi - np. że to nie możliwe, bo to jednak nie bluetooth :)

Wiem, że mogę kupić po prostu Xbox 360 Wireless Gaming Receiver za 49 USD + wysyłka na Amazone i pewnie w paru innych miejscach po podobnej cenie. Ale nie mam motywacji tyle wydać, za drogo, za tyle to chyba cały pad bezprzewodowy do pc da się kupić. Przwodowe pady mam dwa (jeden do PC i drugi z XBoxa przewodowy, który i z pctem działa bez problemu).

Ale jakby się dało bez dodatkowych kosztów podpiąć tego wirelessa to czemu nie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi