Kamil>>> Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 reperowałem ostatnio kompa u koleżanki bo nie było u niej widać w Win98se cdromu. Zrobiłem format c: win98se od nowa i znowu nie ma. napęd jest dobry i dobrze podłączony bo bios wykrywa i z dosa system zainstalowałem. Dopiero w XP działa wszystko ale jej sprzęt jest za kiepski na XP czy jest jakiś sposób na przekopiowanie driverów z XP do 98se albo inny sposób na to żeby było widać cd w 98se. (w menageze użądzeń też nic nie widać) :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josef Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Nie trzeba żadnych sterowników - mam to LG miałem 98se i chodziło wszystko od strzału. Może Twoja wersja windozy jest jakaś nie taka lub coś poknociłeś podczas instalacji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 poprubuj wina 2000 do pracy starczy :) ale do gier niezabardzo :) a jakies sterowniki znajdziesz na www.lge.pl :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefi Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 reperowałem ostatnio kompa u koleżanki bo nie było u niej widać w Win98se cdromu. Zrobiłem format c: win98se od nowa i znowu nie ma. napęd jest dobry i dobrze podłączony bo bios wykrywa i z dosa system zainstalowałem. Dopiero w XP działa wszystko ale jej sprzęt jest za kiepski na XP czy jest jakiś sposób na przekopiowanie driverów z XP do 98se albo inny sposób na to żeby było widać cd w 98se. (w menageze użądzeń też nic nie widać) :?: Driverki od ide zainstaluj (beda na plycie od mobo a jak twoja kolezanka nie ma cd zobacz jakie mobo i zasysaj z stronki producenta) i powinno byc ok. JAk zaintsalowac to proste odpal sobie kompa z jakies plytki bootujacej lub dyskietki obsluga cd przewal drivery na dysk odpal wingroze 98 stability edition :wink: i voila :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sayan Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 miałem ten kłopot ze swoim Teac. Tu był problem w złej wersji Windowsa jedna wersja widziała a druga nie! Obie były 98SE ! , masz sprawdzoną płyte z windą ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord SZUM Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 jak nic z powyzszych nie dziala, to moze cos z biosem? skupowalem kiedys szajsungi dvd/rw comba od ludzi ktorzy nie wiedzieli ze przed zmiana systemu na xpka trzeba wgrac nowy bios bo system ich nie widzi :) moze w tym wypadku problem odwrotny? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...