StonEE Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Witajcie.. Stary naped DVD w wiekowej juz Toshiba A45-S250 (laptop ma ok 4 lata) juz nie daje rady - nie czyta zadnych nagrywanych plyt DVD, wiec postanowilem go wymienic na nowy. Zakupilem nowa nagrywarke DVD LG GSA-T20N... z nadzieja ze wreszcie podniose komfort pracy... i okazalo sie ze laptop jej nie widzi.. (jesli dobrze pamietam to przy starcie komputera wyswietla "IDE 1 Error")... Wiec postanowilem sprawdzic DVD z innego (nowego) laptopa - bylo to,, hmm jakas Matsushita wyciagnieta z nowego Asusa... i tego napedu Toshiba rowniez nie widzi.. :( Nie pomyslalem - ze nowe DVD moga nie byc kompatybilne ze starszymi.... badz.. hmm ja nie wiem... ta Toshiba dziala tylko z wybranymi modelami? Na szczescie LG udalo mi sie oddac do sklepu.. sprzedawca nie robil problemow.. Ale nadal potrzebuje jakis naped. wiec PROSZE pomozcie w wybrac jakas nowa (badz nie nowa - moze byc z allegro) nagrywarke DVD - ktora bedzie dzialac z ta Toshiba (drugi raz moge juz nie miec tyle szczescia i jesli nie bedzie dzialac, sprzedawca moze nie przyjac towaru) Prosze wskazac konkretna .. w jakims sklepie, badz na allegro dzieki z gory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...