Skocz do zawartości
StonEE

Naped Dvd Do Toshiba A45-s250

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie..

Stary naped DVD w wiekowej juz Toshiba A45-S250 (laptop ma ok 4 lata) juz nie daje rady - nie czyta zadnych nagrywanych plyt DVD, wiec postanowilem go wymienic na nowy.

Zakupilem nowa nagrywarke DVD LG GSA-T20N... z nadzieja ze wreszcie podniose komfort pracy... i okazalo sie ze laptop jej nie widzi.. (jesli dobrze pamietam to przy starcie komputera wyswietla "IDE 1 Error")...

Wiec postanowilem sprawdzic DVD z innego (nowego) laptopa - bylo to,, hmm jakas Matsushita wyciagnieta z nowego Asusa... i tego napedu Toshiba rowniez nie widzi.. :(

Nie pomyslalem - ze nowe DVD moga nie byc kompatybilne ze starszymi.... badz.. hmm ja nie wiem... ta Toshiba dziala tylko z wybranymi modelami?

Na szczescie LG udalo mi sie oddac do sklepu.. sprzedawca nie robil problemow..

Ale nadal potrzebuje jakis naped.

wiec PROSZE

pomozcie w wybrac jakas nowa (badz nie nowa - moze byc z allegro) nagrywarke DVD - ktora bedzie dzialac z ta Toshiba (drugi raz moge juz nie miec tyle szczescia i jesli nie bedzie dzialac, sprzedawca moze nie przyjac towaru)

Prosze wskazac konkretna .. w jakims sklepie, badz na allegro

dzieki z gory

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi