Gość Sefiros Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Hej, Mam Della D600, który posiada klawiaturę QWERTZ. Szczerze? Nie przeszkadza mi to, bo piszę bez patrzenia na klawiaturę, jednak rodzince to przeszkadza :). Mam takie pytanie, czy można zamienić bez rozkręcania laptopa literki Y z Z? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Powinno dac sie wyjac, lekko je podwazajac (tylko delikatnie i z rozwaga). Jednak tam jest duzo wiecej zmian niz tylko y i z ;) Wiekszosc znaczkow nie-alfanumerycznych jest inaczej ulozona. Poszukaj naklejek na klawisze na allegro i po sprawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCat Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 da się wyjąć, sam tak robiłem właśnie w d600 z niemiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sefiros Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 OK zaraz będę kombinował, nie chce zmieniać całej klawiatury, bo to dość duży koszt + rozkręcanie przy okazji. Ojcu przeszkadza położenie litery Y i Z, a wiecie, jak to u osób starszych - pisze wolno i szuka na klawiaturze literki półminuty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCat Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 klawisze bez problemu wyskakują i bez problemu się je wkłada więc napewno sobie poradzisz ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 wymiana klawiatury w d600 to odkrecenie 2 srubek, trwa jakies 60sekund Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
concept Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Podważenie i wyciągnięcie klawiszy to 10 sekund pracy i za darmo. Tylko niestety oprócz QWERTZ na klawiaturze sa jeszcze umlauty i inne szwabskie dziadostwa, żeby się tego pozbyć pozostaje nowa klawiatura dell a wtedy to już ok. 50zł kosztów i 5 minut roboty z wymianą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pix3l Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Na alledrogo są naklejki na klawiaturę po 3zł. Kup sobie waść ze 2 komplety, będziesz miał na rok intensywnego uzywania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...