THEJAJO Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Witam. Czy ktos obeznany w temacie moze sie wypowiedziec na w/w temat? :) Chodzi mi o wersje ktora pozwoli wycisnac cos wiecej z tej karty niz ustawienia fabryczne. PZDR. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raps Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Zainstaluj najnowsze. Daawno temu uzywalem tej karty i pamietam w FIFie 2002 bodajże strasznie skok jakosciowy grafiki po nowych sterach zaobserwowałem. Ta karta jest tak stara że wszystko co nowsze ma najlepsze stery dla niej i juz raczej duzo z niej nie wycisniesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Bo ja wiem czy najnowsze będą najlepsze ? Sprawdź stery z 5x,6x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THEJAJO Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Szukajac na stronie nVidia sterownikow do tej karty znalazlo mi wersje 93.71. Ale sprawdzic wersje z serii 5x czy 6x to nie problem w sumie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 (edytowane) 44.03 albo 45.23. Włącz sobie jeszcze coolbits i podkręć trochę. Dokładnie tak się zaczęła moja przygoda z OC kart graficznych. ;-) Edytowane 8 Grudnia 2007 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...