boyar8 Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 (edytowane) Szukam kogoś kto jest posiadaczem płyty Epox EP-8KDA7I . Mam kłopot nie mogę zainstalować sterownika do karty sieciowej...albo instaluję to co nie trzeba. Ma ktoś może oryginalną płytę ze sterownikami do do tej płyty głównej? Edytowane 28 Listopada 2007 przez boyar8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
21szpak Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 (edytowane) nie instaluj zadnego sterownika sciagnij tylko pakiet ze strony nVidii bo i tak sieciowke kontroluje chipset nforce3. Link do pakietu: http://www.nvidia.com/object/nforce3_winxp_5.11 w pakiecie sa sterowniki do LANu jedynie co mozesz sobie nowszego zainstalowac to sterowniki do dzwiekowki ze strony Realtek-a Edytowane 28 Listopada 2007 przez 21szpak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boyar8 Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Dzięki. Próbowałem to robić na starym systemie...miałem nforce 2 i dlatego chyba nie chciało zadziałac.Jak postawiłem system to wszystko poszło gładko :) dzięki za zainteresowanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...