robowsky Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 (edytowane) Witam Nadszedł czas na chłodzenie WC, kompletnie sie nie znam na częściach do WC, a gotowego WC nie kupie, bo wiadomo że lepiej złożyć wszystko osobno. Złożyłem go tak na szybko, chcę wszystko zwodować, CPU,GPU,NB,SB- I czy będzie to pasować na Foxconna P35A Jeśli coś źle złożyłem proszę o pomoc w wyborze części do chłodzenia,i nie musi być w cooling.pl. Aktualnie złożyłem sobie taki zestaw: Na wszystko mam 800zł w tym przesyłka. Edytowane 28 Listopada 2007 przez robowsky Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość razer Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Zamiast Frost cool'a lepiej borygo z destylką lub jak już chcesz to Fesera. Blok na gpu lepiej mnp prisona v2 gpu czy jak mu tam. Do tego wentylki na chłodnice i zestaw bardzo dobry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Zamiast Frost cool'a lepiej borygo z destylką lub jak już chcesz to Fesera. Blok na gpu lepiej mnp prisona v2 gpu czy jak mu tam. Do tego wentylki na chłodnice i zestaw bardzo dobry. Wentylatorki już mam 2xCzarne Fandery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...