kajtek007 Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Witam chciałbym się zapytac oraz poprosic o pomoc. Wlasnie dostalem pieniadze z pracy i zawsze chcialem miec lepsza karte graficzna niz teraz mam. No coz wszystko ladnie i slodko lecz nie wiem czy mi pojdzie karta PowerColor X1950PRO PCI-E 512MB GW 24M FV. Kosztuje ona 400 złotych oto jej parametry: Opis Techniczny: Nazwa producenta chipsetu ATI Typ Chipsetu Radeon X1950Pro Złącze PCI-Express x 16 Wielkość pamięci 512 MB Typ pamięci DDR 3 Szerokość magistrali pamięci 256 bit Ilość potoków Pixel Shader 36 Ilość jednostek Vertex Shader 8 Taktowanie procesora 600 MHz Efektywne taktowanie pamięci w 3D 1400 MHz Technologia wykonania 90 nm Low Profile Nie Chłodzenie chipsetu Aktywne Chłodzenie (opis) Wentylator Arctic Cooling Wyjścia D-Sub na karcie 1 szt. Wyjścia DVI na karcie 2 szt. Obsługa wielu monitorów 2 Wyjście HDTV 3szt Cinch z adapterem Wyjście TV S-Video na karcie Wejście Video Nie Cross Fire Tak SLI Nie Zgodność programowa DirectX 9c, OpenGL, Shader Model 3.0 Dodatkowe oprogramowanie Brak a teraz opis mojego komputera: Płyta główna: Typ procesora Unknown, 2800 MHz (3.5 x 800) Nazwa płyty głównej Nieznane Mikroukład płyty głównej Nieznane Pamięć fizyczna 1024 MB Typ BIOS'u AMI (10/05/06) Port komunikacyjny Port komunikacyjny (COM1) Port komunikacyjny Port drukarki ECP (LPT1) Właściwości procesora: Producent Intel Wersja Intel® Pentium® D CPU 2.80GHz Numer seryjny To Be Filled By O.E.M. Metka środka trwałego To Be Filled By O.E.M. Numer części To Be Filled By O.E.M. Częstotliwość zegara zewnętrznego 200 MHz Maksymalna częstotliwość taktowania 2800 MHz Bieżąca częstotliwość taktowania 2800 MHz Typ Central Processor Wartość napięcia 1.4 V Stan Włączone Oznaczenie gniazda CPU 1 Pamięci podręczne / L1-Cache ] Właściwości pamięci podręcznej: Typ Wewnętrzna Stan Włączone Tryb pracy Write-Back Maksymalny rozmiar pamięci 32 KB Rozmiar zainstalowanej pamięci 32 KB Korekcja błędów Parity Oznaczenie gniazda L1-Cache [ Pamięci podręczne / L2-Cache ] Właściwości pamięci podręcznej: Typ Wewnętrzna Stan Włączone Tryb pracy Write-Back Maksymalny rozmiar pamięci 2048 KB Rozmiar zainstalowanej pamięci 2048 KB Korekcja błędów Single-bit ECC Oznaczenie gniazda L2-Cache [ Pamięci podręczne / L3-Cache ] Właściwości pamięci podręcznej: Typ Wewnętrzna Stan Wyłączone Maksymalny rozmiar pamięci 0 KB Rozmiar zainstalowanej pamięci 0 KB Oznaczenie gniazda L3-Cache [ Gniazda systemowe / PCI1 ] Właściwości gniazd systemowych: Oznaczenie gniazda PCI1 Typ PCI Użycie Puste Szerokość danych magistrali 32-bitowy(a) Długość Krótka Proszę o pomoc poniewaz zostalo do konca licytacji nie cale 4 h. o 20 klamka zapadnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 kupuj! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...