Skocz do zawartości
bobras

Problem Z Sapphire Radeon 9800

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam taki problem mam wyzej wymieniona karte sterowniki omega 3.8.221 i gdy podłaczam swój telewizor przez TV-Out obraz na telewizorze jest czarno-biały. Zauważyłem ze jak sie laduje Windows jest kolor przełacza się na obraz czarno-biały wraz z oknem logowania. Może ktoś ma pomysł dlaczego tak sie dzieje. Z góry dziekuje za pomoc.

mój komp

Płyta główna: Gigabyte GA-7N400-L

Procesor: AMD Athlon XP 2600+

Ram: DDR 400 4x256 MB TwinMOS

Grafika: Sapphire RADEON 9800 PRO

Dysk: 2x WD Caviar 80GB 7200RPM 8MB cache

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

esz... to chyba pincetny post o czarno białym albo biało czarnym jak kto woli obrazie na tv oucie. zamiast pisac to nie łatwiej poszukać.. chyba ze masz problem z googlowaniem, jesli tak to pomoge http://www.google.pl/search?hl=pl&clie...=Szukaj&lr=

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie też były cyrki z kolorowym obrazem.

Używajac kabla S-Video-> Euro mam obraz albo ostry i czarno-biały albo lekko nieostry ale za to kolorowy, a zależy to jak mocno wciśnieta jest wtyczka Euro do TV.

Moja rada- poruszaj delikatnie tą wtyczką i zobacz jaki bedzie obraz, u mnie niedociśnięcie jej do końca daje kolorowy obraz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chemik dziękuje bardzo za rade zadzialala niedociśnieta do konca wtyczka euro przyniosla kolory. A czego ja juz nie probowalem ze sterownikami formatami itp a tu prosty i skuteczny sposob pomogł. Kvaz tym razem było jednak latwiej napisac kolojny pincet pierwszy post bo z taka praktyka nie dokonca wlozonej wtyczki euro sie nie spotkałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi