jarlaxle Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 (edytowane) Witam Niedawno, szukając informacji na temat karty graficznej 8600M GT, natrafiłem na stronkę z parametrami kart graficznych. Co ciekawe mogłem dodawać i odejmować MHz za pomocą przyciskania kursorem "+" (przy zmianie Core Clock zwiększały się oczywiście Shadery, a przy zwiększaniu Memory - przepustowość pamięci w GB). Nie chodzi mi o coś takiego jak gph.benchmark.pl - tamten system nie liczył pkt w 3dmarkach, tylko obliczał zegary itp. Czy ktoś może wie co to za serwis i mógłby podzielić się linkiem do niego? Stronka w języku angielskim, posiadała zielony layout. TIA Pozdrawiam P.S. Już poprawiane, chodzi mi o pomoc w jej znalezieniu. Edytowane 29 Listopada 2007 przez jarlaxle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burns Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 No i co z tego, że widziałeś ? a ja widziałem UFO! linka zapodać niełaska? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Jemu wlasnie chodzi o podanie linka <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarlaxle Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 (edytowane) Udało mi się odnaleźć tą stronkę :) >> www.gpureview.com Polecam wszystkim Edytowane 29 Listopada 2007 przez jarlaxle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...