Brzoza Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 Gdzie windows xp przechowuje pliki outlooka odpowiedzialne za foldery: odebrane wiadowmosci, wyslane, kopie robocze itd? Szukalem i nie moge znalezc. Maja inne rozszerzenia niz te z 98? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 Nie wiem czy inne niż 98 (outloka miałem tylko w k2) ale szukaj w document and settings/nazwa usera/dane aplikacji/microsoft/i tu jakiś katalog outloka IMHO i tak nie wyciągniesz z tych plików za wiele i nie jestem pewien czy wszystkie nie są jednym wielkim plikiem. Mogę się mylić - jak tak to sorki za zamieszanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 klupnij prawym klawiszem myszy na skrzynce, i daj wlasciwosci, reszta pokaze sie na ekranie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 Wlasnei chodzi o to ze u mnie nie ma folderu Dane Aplikacji tak jak to bylo w 98! I nie moge znalezc dalej. Pshem: nie wiem co mialo sie pokazac, ale napewno nie pokazalo sie to co chcialem czyli gdzie sa zlokalizowane pliki odpowiedzialne za outlooka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 no to patrz, win xp, prawy knefel na skrzynce odbiorczej w colosci to leci jakos tak: x:Documents and SettingsprzemekUstawienia lokalneDane aplikacjiIdentities{jakies-smieci-literki-i-cyferki}MicrosoftOutlook ExpressSkrzynka odbiorcza.dbx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 Ok, ok, juz mam.. Nikt nie powiedzial ze to moze byc folder ukryty, a nie jak w 98 normalny. A ja sam nei pomyslalem :oops: Dzieki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...