Makonar Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Takiego problemu jeszcze nie miałem. Otóż, mam płytę jak w podpisie, Gigabyte, sterowniki firmowe. Wszystko pięknie, działa dźwięk przy odtwarzaniu filmów z dysku i z napędu, działa w grach, działa muzyka. Natomiast nie dziala mi w ogóle dźwięk w przeglądarce - obojętnie czy z Youtube'a, stream media playerowy, quicktime - nic co ładuje się z przeglądarki nie ma dźwięku. Czy ktoś miał podobny problem? Może mam za dużo playerów i coś przejeło kontrole nad stream'em, ale nie jest ustawione jako default. Taka ciekawostka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Zacznijmy od tego, jakiej przeglądarki używasz ;) Jeśli dobrze pamiętam, to w IE jest opcja odpowiedzialna za odtwarzanie dźwięku na stronach, być może masz ją odznaczoną i dlatego brak dźwięku (niektóre opcje IE mogą mieć wpływ na inne programy). Poza tym, może pomóc aktualizacja FlashPlayer'a ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Mam Firefoxa, regularnie updatetowanego, ale mam też IE - w żadnej nie działa a w IE jest zaznaczona opcja odtwarzaj dźwięki na stronach www. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mind_Explorer Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 (edytowane) Takiego problemu jeszcze nie miałem. Otóż, mam płytę jak w podpisie, Gigabyte, sterowniki firmowe. Wszystko pięknie, działa dźwięk przy odtwarzaniu filmów z dysku i z napędu, działa w grach, działa muzyka. Natomiast nie dziala mi w ogóle dźwięk w przeglądarce - obojętnie czy z Youtube'a, stream media playerowy, quicktime - nic co ładuje się z przeglądarki nie ma dźwięku. Czy ktoś miał podobny problem? Może mam za dużo playerów i coś przejeło kontrole nad stream'em, ale nie jest ustawione jako default. Taka ciekawostka... Też mam ten sam problem. W winampie wszystko działa jak należy ale np. w Cs-ie czy innych grach nie mam dźwięków czy też na przykładowym youtube też nie działają mi dźwięki. Proszę o pomoc.!!!! Edytowane 31 Grudnia 2007 przez Mind_Explorer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...