Knopper Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 Pewnie fullcovery na te karty będą kosztowały z 600zl :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 Mnie ciekawi jaki pobór energii będą mieć karty z serii 9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 Z segmentu high-end bardzo wysoki ;) ale wydajność może będzie odpowiednia do ilości pobieranej energii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 Oby! No to 19 lutego premiera 9600. Cena jest niezła na złotówki wychodzi około 400 złotych więc tylko brać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 Panowie czy już wiadomo co i kiedy się ukaże i jak będzie to posegregowane zaczynając od najsłabszych grafik? Bo z tego co mi mówiono to pierwszy kwartał miał być odpowiednik : 8800GTX – (9800GTX- podobno dwa razy wydajniejszy). Drugi trzeci kwartał odpowiedni 8800Ultra – nie wiem co to ma być i jak z wydajnością tego. Może coś się zmieniło i wyciekło więcej wiadomości na temat Hi-End, mam tylko nadzieję że w połowie marca będziemy mieli nowego króla wydajności i nie będzie to żadna kanapka, która nam kuchenkę zastąpi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morgi Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 Oby! No to 19 lutego premiera 9600. Cena jest niezła na złotówki wychodzi około 400 złotych więc tylko brać ;)Gdzie ty widzisz takie ceny? Na moje oczekiwania model z pól GB na pokładzie może będzie o te 100zl tańszy od GF8800GT. Nie rozumiem Nvidii, w tym przedziale już jest bardzo dobra oferta, a oni wkładają nową kartę. Co chcą ukryć, albo co planują. Pewnie już GF8800GT za tanio chodzi poniżej kosztów. Niech wreszcie wyskoczą z nowym high, przynajmniej o połowę lepszym od starej Ultry rdzeń do rdzenia, to wszyscy będą zadowoleni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delur Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 Czy w ogole oplaca sie kupic 9800, czy lepiej czekac na GTX? Kiedy bedzie GTX? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 9800 jako pojedyncza karta nie wiadomo kiedy będzie. Napewno nie szybciej niż za parę miesięcy. Mówie oczywiście o karcie opartej o GT200. 9800GX2 to 2x8800GTS (G92) i tyle w tym nowości >.> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 9800 GTX coś z końcem marca. http://www.vr-zone.com/articles/GeForce_98...March/5574.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...