Skocz do zawartości
sicor

Kiedy Gf 9.x.x.x ?

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie czy już wiadomo co i kiedy się ukaże i jak będzie to posegregowane zaczynając od najsłabszych grafik?

Bo z tego co mi mówiono to pierwszy kwartał miał być odpowiednik : 8800GTX – (9800GTX- podobno dwa razy wydajniejszy).

Drugi trzeci kwartał odpowiedni 8800Ultra – nie wiem co to ma być i jak z wydajnością tego.

Może coś się zmieniło i wyciekło więcej wiadomości na temat Hi-End, mam tylko nadzieję że w połowie marca będziemy mieli nowego króla wydajności i nie będzie to żadna kanapka, która nam kuchenkę zastąpi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oby! No to 19 lutego premiera 9600. Cena jest niezła na złotówki wychodzi około 400 złotych więc tylko brać ;)

Gdzie ty widzisz takie ceny? Na moje oczekiwania model z pól GB na pokładzie może będzie o te 100zl tańszy od GF8800GT. Nie rozumiem Nvidii, w tym przedziale już jest bardzo dobra oferta, a oni wkładają nową kartę. Co chcą ukryć, albo co planują. Pewnie już GF8800GT za tanio chodzi poniżej kosztów. Niech wreszcie wyskoczą z nowym high, przynajmniej o połowę lepszym od starej Ultry rdzeń do rdzenia, to wszyscy będą zadowoleni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9800 jako pojedyncza karta nie wiadomo kiedy będzie. Napewno nie szybciej niż za parę miesięcy. Mówie oczywiście o karcie opartej o GT200.

9800GX2 to 2x8800GTS (G92) i tyle w tym nowości >.>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi