Drobnus Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Witam mam mały problem chciał bym schłodzić procesor duo core E6750 i Karte graficzna Gigabyte 8800GTX (temperatura na standard opcji dość sporawa ok 75oC) a ze jestem laikiem w takie klocki jak wodne chłodzenie to proszę o rade fachowców którzy sie już z tym zmierzyli i wiedza co dobre w temacie !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Popatrz po galeriach .... W sumie mam podobny sprzet do Ciebie i jakos na temperatury nie moge sie uskarzac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Pozatym jak naprawde przeszkadzaja Ci temperatury moglbys sie troche wysilic i poczytac subforum... :arrow: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=206200 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...