joorvishoon Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Cze, znalazłem w necie czadową gierkę MotoRacer, i chciałbym wiedziec jak ją odpalic pod XP, bo jak włączam to na ekranie mam kaszanę zamiast obrazu (reszta - dźwięki itd działają jakby gra chodziła, tylko nie da się nic zrobic bo obraz to sieczka). Ktoś ma pomysł co zrobic? Działa pod XP, mam radeona 9800, na catalystach 7.2 i posadzonego DX 9c. Pewnie zestaw za nowy na tęgierkę, ale jak w takim razie zaemulowac mu sprzęt z lat 90 bez robienia zbytniego bajzlu na kompie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komisarz Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Cze, znalazłem w necie czadową gierkę MotoRacer, i chciałbym wiedziec jak ją odpalic pod XP, bo jak włączam to na ekranie mam kaszanę zamiast obrazu (reszta - dźwięki itd działają jakby gra chodziła, tylko nie da się nic zrobic bo obraz to sieczka). Ktoś ma pomysł co zrobic? Działa pod XP, mam radeona 9800, na catalystach 7.2 i posadzonego DX 9c. Pewnie zestaw za nowy na tęgierkę, ale jak w takim razie zaemulowac mu sprzęt z lat 90 bez robienia zbytniego bajzlu na kompie? Przestaw opcje grafiki w grze na software rendering. U mnie tak dziala, ale pojawia sie inny problem - nawet na c2d detale ustawione na 5 powoduje haczenie (dymek spod kol), dlatego lepiej zostac przy trojce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Ja coś kiedyś zmieniałem w sterownikach, ustawienia palety kolorów i coś tam jeszcze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joorvishoon Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 ta, z tym że żeby dostac się do ustawień trzeba widziec menusy, a na menusach też jest sieczka z obrazu i nic nie widac (tylko słychac przestawiające się przyciski i jak się trafi, to przechodzi do następnego menu). Może jest jakiś plik konfiguracyjny który można ręcznie zedytowac? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 ta, z tym że żeby dostac się do ustawień trzeba widziec menusy, a na menusach też jest sieczka z obrazu i nic nie widac (tylko słychac przestawiające się przyciski i jak się trafi, to przechodzi do następnego menu). Może jest jakiś plik konfiguracyjny który można ręcznie zedytowac? :mur:Ja to ustawiałem w windzie, nie w samej grze. Trzeba było wszystko pozmniejszać, żeby gra w ogóle odpaliła :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...