kapi13 Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Witam! Mam problem z uruchomieniem gry,włącza mi się taki oto komunikat: Prosze o pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Sprawdz na poczatek ram (www.memtest.org) oraz dysk (hdtune). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi13 Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Ale co z czym się je bo nie jaże >prosze mi powiedzieć co tam trzeba zrobic ,coś ściągnąć ,jakies logi .Nic nie rozumie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 Czego nie rozumiesz? Sciagasz ze strony memtest.org obraz cd, nagrywasz, uruchamiasz z niej komputer i testujesz ze 2-3 godziny. Nastepnie sciagasz HdTune, robisz skan, nastepnie screeny wszystkich zakladek, wklejasz na jakis serwis ze zdjeciami np. imageshack.us i dajesz linki. PS. Po polsku pisze sie: "ROZUMIEM", a nie jakies "rozumie". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi13 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Dzięki ale chodziło o ffd show ,wywaliłem i komunikat zniknął. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...