dziodzio Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 Mam takie pytanie: czy do vulcano 7+ daja paste termoprzewodzaca przy zakupie czy trzeba sobie dokupic odzielnie. Jezeli daja to jaka to pasta, jakiej jakosci i czy warto inwestowac w nowa czy lepiej zostac przy standardowo pakowanej z wentylem. Potrzebuje odp. na to pyt bo bende sobie zamawial ze sklepu internetowego i nie wiem czy mam zakupic dodatkowo paste. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 Mam takie pytanie: czy do vulcano 7+ daja paste termoprzewodzaca przy zakupie czy trzeba sobie dokupic odzielnie. Jezeli daja to jaka to pasta, jakiej jakosci i czy warto inwestowac w nowa czy lepiej zostac przy standardowo pakowanej z wentylem. Potrzebuje odp. na to pyt bo bende sobie zamawial ze sklepu internetowego i nie wiem czy mam zakupic dodatkowo paste.Jest zwykla biala badziewna pasta w woreczku - kiszka. Lepiej kupic Artcic Silver III, lub II :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 Jak juz kupujesz na bazie srebra too lepiej Artcic Silver III niz II bo sie bardziej opłaca kupno tej piwerwszej... A i zwykła tez nie taka zła :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 Jak juz kupujesz na bazie srebra too lepiej Artcic Silver III niz II bo sie bardziej opłaca kupno tej piwerwszej... A i zwykła tez nie taka zła :)Oj Jacek ta zwykla co jest razem z Volcano ma takie straszne grudki. Kijowa jest strasznie to juz lepiej silikon techniczny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 a ja nie używałem jej :) MAm takiego od titana na bazie srebra podobno :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 a ja nie używałem jej :) MAm takiego od titana na bazie srebra podobno :)Ta tez mialem - w porownaniu do AS II - kupa Na AS II mam 5C mniej niz na tej z TITANA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...