pawel1kacz Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Witam Niedawno zobaczyłem u kuzyna fajny motyw z migającymi diodami na klawiaturze. Migały w rytm muzy. Chciałbym coś takiego ale nie wiem jak to zrobic a on nie zabardzo chce mi powiedziec . Moze ktoś wie jak to zrobić. Byłbym bardzo wdzięczny za POMOC :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Napisać program zmieniający stan klawiszy capslock, numlock i scrolllock. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubi_89 Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 (edytowane) jest taki plugin do winampa ;) zaraz Ci powiem jak sie nazywa i edytke walne;p edyt: lynk Edytowane 29 Listopada 2007 przez hubi_89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1kacz Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 Serdeczne dzieki dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 Napisać program zmieniający stan klawiszy capslock, numlock i scrolllock.nawet nie tyle sam stan klawiszy co stan diod. W konnekcie jest plugin, któren mruga jak ktoś zmienia status. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 Z tego co wiem bezposrednio samymi diodami sterowac się nie da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 (edytowane) sugerujesz że jak mi mruga dioda led od caps locka to PoWiNiEnEm PiSaC KodEm BlogAsKoWyM? :) http://msdn2.microsoft.com/en-us/library/bb147251.aspx http://www.codeguru.com/cpp/w-p/system/key...icle.php/c2825/ nie chce mi się kompilować tego ale z opisu można docieć iż steruje się nie stanem klawiszy a świeceniem diod. Nawet ongiś pisałem taki programik i jestem prawie pewien, że jest osobny rejestr gdzieś w pamięci, który steruje diodami bezpośrednio - ale to było zbyt dawno żeby sobie dać uciąć rękę za to Edytowane 1 Grudnia 2007 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 Taa, pokemonowe pismo podczas włączonego plugina. Sam efekt ciekawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...