Gloam Opublikowano 5 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2002 Chciałem sobie włączyć 3D Marka 2000 v.1.1 żeby sobie obejrzeć stare demo i przy okazji liczbe punktów po podkręceniu i nagle ch.... Gdy ma się uruchomić test 1 z helikopterkiem komp wywala komunikat: "file datagamescene1hudWeapon_a.pcx is corrupted". Co najciekawsze ze 2 m-ce temu jeszcze chodziło dobrze, a chyba nic nowego nie istalowałem i niczego nie przestawiałem. Demo się uruchamia 8) , ale żaden test nie chce wystartować (inne filesy też są corrupted). Czy wiecie od czego to może być i jak temu zaradzić. Działam na WinXP na kompie takim jak poniżej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 5 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2002 A ostatnio tez odpalałeś na winXP? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 5 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2002 czyli znaczy to ze nie ma jakiegos pliku :) i mozliwe ze masz porabany plik instalacyjny.... a jezeli to nie dziala to format i wszystko bedzie git :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2002 Przeinstaluj 3dmarka. Jezeli nie pomoze to zobacz czy pojdzie na niepodkreconym procku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 5 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2002 Wręcz zajebiste rady dajecie :D Przeinstalowanie 3DMarka nic nie daje. Na niepodkręconych procKACH (l.mng. 8) ) też jest tak samo. Formata nie za bardzo chce mi sie robić. Wcześniej też uruchamiałem na WinXP Professional. Może to dlatego, że teraz wpisałem sobie kodzik z SerialCracków???? Spróbuje jeszcze znaleźć jakąś inną instalkę tego 3dmarka. Może coś pomoże? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 5 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2002 Przeinstaluj 3dmarka. Jezeli nie pomoze to zobacz czy pojdzie na niepodkreconym procku. Imho raczej na niepodkreconej grafice. Ja mialem takie bledy jak byla zbyt mocno podkrecona. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2002 Wręcz zajebiste rady dajecie :D Przeinstalowanie 3DMarka nic nie daje. Na niepodkręconych procKACH (l.mng. 8) ) też jest tak samo. Formata nie za bardzo chce mi sie robić. Wcześniej też uruchamiałem na WinXP Professional. Może to dlatego, że teraz wpisałem sobie kodzik z SerialCracków???? Spróbuje jeszcze znaleźć jakąś inną instalkę tego 3dmarka. Może coś pomoże?Z nieba tego nie wzialem. Mialem identycznie i pisze z doswiadczenia, nie chcesz nie sluchaj. Nie musi to oczywiscie byc przyczyna w Twoim przypadku ale sprobowac nie zawadzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 5 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2002 Ja stawiam na zrąbany plik instalacyjny. http://www.madonion.com/ - sciagnij sobie stąd, na bank będzie dobrze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 5 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2002 OK. Dzieki bardzo za rady 8) Postaram sciagnac sobie z madonion.com instalkę tylko ze jest maly problem. Łączę sie przez modem i chyba jednak bede musial sie do kawiarenki wybrać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...