Skocz do zawartości
Gloam

3D Mark 2000 v1.1 nie działa!!!!!! Why ??????

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałem sobie włączyć 3D Marka 2000 v.1.1 żeby sobie obejrzeć stare demo i przy okazji liczbe punktów po podkręceniu i nagle ch.... Gdy ma się uruchomić test 1 z helikopterkiem komp wywala komunikat: "file datagamescene1hudWeapon_a.pcx is corrupted". Co najciekawsze ze 2 m-ce temu jeszcze chodziło dobrze, a chyba nic nowego nie istalowałem i niczego nie przestawiałem. Demo się uruchamia 8) , ale żaden test nie chce wystartować (inne filesy też są corrupted). Czy wiecie od czego to może być i jak temu zaradzić. Działam na WinXP na kompie takim jak poniżej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czyli znaczy to ze nie ma jakiegos pliku :) i mozliwe ze masz porabany plik instalacyjny.... a jezeli to nie dziala to format i wszystko bedzie git :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wręcz zajebiste rady dajecie :D Przeinstalowanie 3DMarka nic nie daje. Na niepodkręconych procKACH (l.mng. 8) ) też jest tak samo. Formata nie za bardzo chce mi sie robić. Wcześniej też uruchamiałem na WinXP Professional. Może to dlatego, że teraz wpisałem sobie kodzik z SerialCracków???? Spróbuje jeszcze znaleźć jakąś inną instalkę tego 3dmarka. Może coś pomoże?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wręcz zajebiste rady dajecie  :D  Przeinstalowanie 3DMarka nic nie daje. Na niepodkręconych procKACH (l.mng. 8) ) też jest tak samo. Formata nie za bardzo chce mi sie robić. Wcześniej też uruchamiałem na WinXP Professional. Może to dlatego, że teraz wpisałem sobie kodzik z SerialCracków???? Spróbuje jeszcze znaleźć jakąś inną instalkę tego 3dmarka. Może coś pomoże?

Z nieba tego nie wzialem.

Mialem identycznie i pisze z doswiadczenia, nie chcesz nie sluchaj. Nie musi to oczywiscie byc przyczyna w Twoim przypadku ale sprobowac nie zawadzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...