Druss Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 "American Power Conversion Poland Sp. z o.o. posiadajaca biuro pod adresem ul. Powstancow Slaskich 44, Warszawa (APC), niniejszym oglasza, ze cztery modele zasilaczy awaryjnych z serii Back-UPSŽ CS beda podlegaly akcji serwisowej polegajacej na bezplatnej modyfikacji ze wzgledu na potencjalne zagrozenie bezpieczenstwa pozarowego, ktore spowodowane jest przegrzewaniem się urzadzenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 spoko ale ja mam jakis 6 letni to mnie chyba nie dotyczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr8-2N Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 a ja kupiłem znajomym mamuśki używany roczny na allegro i chodzi. a jak im sie spali UPS to pech, nie lubię ich. tak to jest jak się kupi coś amerykańskiego, góvno i chłam i tyle. durne amerykańce, i ten bush jak szympans, durny naród, nic więcej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...