Gość Sefiros Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 Hej, Mam Della D600, kupiłem go początkiem października. Wszystko do tej pory grało idealnie, ale od kilku dni mam problem z portami USB. Mam do nich podpiętą myszkę USB oraz kartę WiFi. Problem polega na tym, że karta co jakiś czas się rozłącza, dostaję komunikat o rozłączeniu urządzenia, następnie informację, że urządzenie to może działać z większą prędkością. Reinstalowałem już sterowniki dla USB, jednak nie pomogło. Zauważyłem, że karta bardzo się rusza w porcie, można nią poruszyć w górę, nie jest nieruchoma. Nie pamiętam, czy wcześniej tak było. W każdym razie wziąłem przedłużkę pod USB i podłączyłem ją. Teraz problem prawie minął... ale czasami nadal pojawia się ten problem. Jest to denerwujące, gdy leżę na łóżku i mnie nagle rozłącza. Zamówiłem już kartę WiFi na miniPCI i chce ją podłączyć. Próbowałem podpisać kartę WiFi pod dwa dostępne porty, na każdym problem występuje, dziwne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...