bebul Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 Witam! Mam problem jak dojdzie do 70% uzycia procesora to komputer sie zawiesza, po chwili wyskoczy niebieski ekran z bledem i komputer sie resetuje, co moze byc przyczyna ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 Może podasz coś więcej informacji nt. twojego komputera?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 (edytowane) W związku z tym że mamy andrzejkową noc, to każdy odkurzy swoją kryształową kulę, albo wosk poleje i Ci powróży... :lol2: napisz coś więcej o kompie chociaż: płyta, ram, zasilacz -----Edit----- YogiCK mnie uprzedził, a tak chciałem być pierwszy ;) Edytowane 30 Listopada 2007 przez przemekbydgoszcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bebul Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 plyta glowna: asus k8v-xe zasilacz: ibox 400w ram: 512 ddr 400mhz grafika: gigabyte geforce 8500gt dysk 60gb ata, 80 gb ata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 (edytowane) Zasilacz do kosza, kup coś normalnego bo ten Ibox to szrot. Kto pierwszy, ten lepszy :P Edytowane 30 Listopada 2007 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bebul Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 ale czy to wina zasilacza, ze tak sie dzieje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 (edytowane) Możliwe że on (te syfy często i szybko się sypią). Sprawdź jeszcze jakie masz temperatury. Edytowane 30 Listopada 2007 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bebul Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 (edytowane) temp procesora 34 °C Napięcie rdzenia procesora 1.41 V dodam, ze zasilacz mam od wczoraj a podniesienie napiecia na procku moze cos dac? Edytowane 30 Listopada 2007 przez bebul Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 a podniesienie napiecia na procku moze cos dac?Przy tym zasilaczu tak... Spalenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...