B3niu Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 Witam potrzebuje nowego kontrolera bluetooth do kompa. Dopiero co kupiłem nokie 6300 i łącze się przez nią z netem(iplus). A że jestem leniwy to nie chce mi sie podpinać kabla. Który bluetooth z allegro nadaje się do kupienia?? Zależy mi aby był w miare szybki:). Ja znalazłem coś takiego: http://allegro.pl/item271129404_legalny_bl..._soft_hurt.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 imho każdy 'dongle' się sprawdzi, ja swego czasu kupiłem za 18 czy 19zł z przesyłką i nie mam żadnych problemów, śmiga bez problemów z SE, nokiami, motkami i z samsungami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Identyko bt jak z pierwszego postu mam, tylko kupiłem go za 10 zł a nie ~30 :) Sprawuje się bardzo dobrze, tylko brać i korzystać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...