pancho Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 mam pytanie: otoz mam 2 sys op: win xp home(partycje:C,E,F) i opensuse 10.3.(partycja:L) otoz chcialbym na amaroku posluchac muzy ktora znajduje sie na dysku F, a nie moge wejsc dalej w linuxie jak do /home? co mam czynic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 otoz chcialbym na amaroku posluchac muzy ktora znajduje sie na dysku F, a nie moge wejsc dalej w linuxie jak do /home? co mam czynic?man mount? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyyzy Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Partycję, którą chcesz zamontować jakiego jest typu? [NTFS / FAT32] Pozdrawiam, wyyzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truman20 Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 mam pytanie: otoz mam 2 sys op: win xp home(partycje:C,E,F) i opensuse 10.3.(partycja:L) otoz chcialbym na amaroku posluchac muzy ktora znajduje sie na dysku F, a nie moge wejsc dalej w linuxie jak do /home? co mam czynic? Wchodzisz do YaST --> System --> Partycjonowanie. Zaznaczasz tą partycję i dajesz "Edytuj". Wpisujesz punkt montowania np /windows , zapisujesz, wychodzisz i gitara. Możesz już korzystać z muzyki na tej partycji. Katalogi i pliki z tej partycji w openSuSE będą dostępne w katalogu /windows. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancho Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2008 mam ten sam problem tylko ze teraz w kubuntu 8.10 :P mam pytanie: otoz mam 2 sys op: win xp home(partycje:C,F obie na ntfs) i kubuntu 8.10 otoz chcialbym na amaroku posluchac muzy ktora znajduje sie na dysku F, a nie moge wejsc dalej w linuxie jak do /home? co mam czynic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...