mateush90 Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 witam, mam płyte główną asus p2-99 chodzi na procku celeron 466mhz, próbowałem podłączyć 1000mhz ale nie dało rady, ale nie w tym problem, mam Celerona 766 (SL5XQ) i nie chce zastartować komp na tym procku :mur: co może być powodem? jaki powinnienen być ustawiony mnożnik? proszę o pomoc! :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Spróbuj uaktualnić bios. Jeżeli masz socekt 370 i jest to PGA (a nie PPGA, FCPGA) to bez modów inne procki mogą nie działać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateush90 Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 bios jest uaktualniony, hmm.. mam takie 2 przejściówki a czym się różni ppga od fcgpa? :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...