RazorBMW Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Witam! Wczoraj dostałem tenże lapek, który ma Viste instalniętą :mur: nie chciałem Visty, a te durnie oczywiście musiały to wgrać :mur: Ja patrzę, HP ma jakąś partycje Recorvery... Jak mogę na tym zainstalować XP ? i czy Recorvery nie będzie mi w tym przeszkadzała? :unsure: Pliska o pomoc! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truman20 Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Jak mogę na tym zainstalować XP ?Tak, jak instaluje się XP. i czy Recorvery nie będzie mi w tym przeszkadzała? :unsure:Nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zmieniłem opcje w BIOS by uruchamiało sie z CD-ROMu Jest napis, wciśnięcie dowolnego klawisza spowoduje rozruch z napędu bla bla bla łądują się sterowniki... i? :mur: komunikat, że nie znaleziono żadnych partycji :mur::mur: Jakieś pomysły by to naprawić czy będę zmuszony siedzieć na Vista Bussiness? :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 Pomyslec i uzyc wyszukiwarki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...