wojsed Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Witam w tej chwili na komputerze mam wgrane 2 systemy Vistę i XP sp2. XP miałem wgraną tylko żeby uruchomić włąsciwie jeden program, teraz już go nie potrzebuje i zastanawiam się nad usunięciem tego systemu. Mam pytanie pewnie muszę sformatować tą partycje tj. D:, ale co potem? Bo pewnie w windowsie zostanie wpis przy wgrywaniu windowsa o wyborze systemu (wczesniejsza wersja systemu (tj. XP) i MS Vista) Jak to usunąć by wtedy tylko wgrywała się Vista bo przeciez xp juz mieć nie będę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Usuwasz wpis z boot.ini. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 A tak łopatologicznie można to rozwinąć? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Usuwasz wpis z boot.ini.Szczególnie ze Vista nie uzywa boot.ini.... Wykasowac pliki startowe XP i usunąc jego foldery oraz usunąc wpis z BCD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...