..::SNAP::.. Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 :) wiem wiem ... chodzi mi ogolnie jakie macie babki :) charakterek, wyglad, "walory" fizyczne, moze ktos zapoda jakies foto ;) wasze idealy itp ... oglolnie mowiac: porozmawiajmy o kobietach ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 Moje są poprostu wspaniałe. Bym ci opowiedział o jakiejś ale niewiem od której zacząć :D Wszystkie je kocham.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palas Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 spojrz na mnie czlowieku... i pomysl ... jakie ..?? moze ino wnusie na kolanach potrzymac bo co? a swoja droga moja jadwisia jest calkiem calkiem... moze troszke stara ale jeszcze jara.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 zacznij od tej w czarnej bieliznie :) ooo ta blondi w srodku po prawej, 7-ma z lewego boku :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 Cytat Moje są poprostu wspaniałe. Bym ci opowiedział o jakiejś ale niewiem od której zacząć :D Wszystkie je kocham.... No niezly haremik masz :lol: :lol: :lol: :lol: Mnie wystarcza moja :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 Coś ostatnio te kobiety w modzie są na oślej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 Cytat Coś ostatnio te kobiety w modzie są na oślej :)W koncu jakies zyciowe tematy :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 Taa tylko szkoda że druga płeć się nie wypowiada, tylko banda samców :lol: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 Chcialbys zeby tutaj kobiety dyskutowały o swoich kobietach? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 Cytat Chcialbys zeby tutaj kobiety dyskutowały o swoich kobietach? :Pno baaaaa :) jeszcze pytasz :) kazdy by sie slinil przy monitorze :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 No to zaczynaj Snap pisz o swojej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Cytat Moje są poprostu wspaniałe. Bym ci opowiedział o jakiejś ale niewiem od której zacząć :D Wszystkie je kocham.... hie hie :D ktora uzywasz na codzien? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Cytat Cytat Moje są poprostu wspaniałe. Bym ci opowiedział o jakiejś ale niewiem od której zacząć :D Wszystkie je kocham.... hie hie :D ktora uzywasz na codzien? Pewnie codzennie inna :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Cytat Chcialbys zeby tutaj kobiety dyskutowały o swoich kobietach? :P:? :? :? moze lepiej nie 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 ta 4-ta u gory po lewej fajnie siedzi...............moglaby tak na mnie usiasc..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanito Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Cytat Moje są poprostu wspaniałe. Bym ci opowiedział o jakiejś ale niewiem od której zacząć :D Wszystkie je kocham.... Hej, ale miałes pisac o swoich kobitkach, a Ty reklamujesz firmę.... :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 yhhh snap ale temat ;( to juz kiedys bylo, zeby ktos dal zdjecie swojej... nie bede przypominal co za zdjecia byly heh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Normalnie banda samców :D :twisted: :D: Hmm... tej "swojej" jeszcze nie znalazłem.... :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Cytat Normalnie banda samców :D :twisted: :D: Hmm... tej "swojej" jeszcze nie znalazłem.... :oops: a mne ostatnio rzucila :lol: po roku :( :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Cytat Cytat Normalnie banda samców :D :twisted: :D: Hmm... tej "swojej" jeszcze nie znalazłem.... :oops: a mne ostatnio rzucila :lol: po roku :( :cry:no to po bronku i idziemy szukac nowych lasek 8) :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Cytat :) wiem wiem ... chodzi mi ogolnie jakie macie babki :) charakterek, wyglad, "walory" fizyczne, moze ktos zapoda jakies foto ;) wasze idealy itp ... oglolnie mowiac: porozmawiajmy o kobietach ... LOL co za nalesnik! Jak sie nie ma to trzeba chociaz pogadac :? Cytat a mne ostatnio rzucila :lol: po roku :( :cry: Ehhh, wiedzialem :/ Az tyle wytrzymala? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Brawo za inteligencje :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 a jak z toba grzesiu ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jaro_ Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Moja dziewczyna jest <span style="color:red;">[ciach!]</span>owa (zauwarzylem to osttanio) czepia sie jak zadna inna o byle gowno obraza non stop kloce sie z nia itd wkoncu nie wytrzymalem i zerwalem bylismy ponad rok razem non stop dzowni itd starsi sie moi w<span style="color:red;">[ciach!]</span>iaja:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 ejjjj no :) sex na porzegnanie i papa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 ja mam dosyć... :D ale pomysł z browcem był git... Po 3 miechach da sad real end.... :( za bardzo siię qrwiła :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jaro_ Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 No juz koniec własnie sie rozstaliśmy ostatecznie :))) i mam spokoj nwa juz na oku tzn prawie juz razem z nowa hehe : :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Cytat Cytat :) wiem wiem ... chodzi mi ogolnie jakie macie babki :) charakterek, wyglad, "walory" fizyczne, moze ktos zapoda jakies foto ;) wasze idealy itp ... oglolnie mowiac: porozmawiajmy o kobietach ... LOL co za nalesnik! Jak sie nie ma to trzeba chociaz pogadac :? taaa grzesio masz racje mowiac o nim w ten sposob glodnemu chleb na mysli niech lepiej zwali sobie konika i da spokoj z takimi topikami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 albo idz na dla takich jak ty i poczytaj w ksiedze gosci co o takich ludziach mysla inni bardziej doswiadcznei zyciowo mam nadzieje ze ten blog jeszcze istnieje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Ankieta dla snapa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...