Skocz do zawartości
..::SNAP::..

Jakie sa wasze kobiety ??

Rekomendowane odpowiedzi

A co mi tam będe pierwszy i sie pochwale :D

Poza tym że jest śliczna i inteligentna, poprafi słuchać i próbuje mnie zrozumiec.

Bo nie powiecie mi że kazda laska wie jaka kartę graficzną ma jej chłopak, albo jaki ostatnio wycisnoł wynik w 3dmarku :wink:

decyzję o zakupie nowego sprzętu do kompa zawsze podejmujemy razem.

Poza tym jest moim ideałem-naturalna, zero makijażu, solarium itp.http://hertz.akcja.pl/1.bmp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja tez swoje pare slowek powiem :) Zdjecia nie mam ale mam nadzieje ze bede je mial wkrotce :) Moja dziewczyna - Dorotka hmmm jest po prostu suuuper extra kocham ja bardzo :) Mecze Ja tez wynikami 3dMarka i podkrecaniem proca :) Powiedziala mi nawet: "kiedys Ci sie ten procesor spali" :P Hihii mimo to bardzo ja kocham :) My tez mamy po 18 lat :P Pozdroffka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Maziboss może udostępnisz server bo ja nie umiem teo obejść :-(

A mi jak się skaszanił epox i poszedł zasilacz powiedziała "Tylko obiecaj mi, że nie będziesz już kręcił"

a ja na to : tylko troche..

A on "NIE BO WIDZISZ CO SIĘ DZIEJE JAK KRĘCISZ, TY BYS CHYBA NAWET LODÓWKE PODKRĘCIŁ!!!"

Ale i tak ją kocham :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

traktowanie kobiet jak przedmiot  

wiesz wielu forumowiczow jest niedorozwinietych emocjonalnie  

traktujac (zakladam ze zaden z nich nie fantazjuje) dziewczyny jak przedmiot ktorym warto pochwalic sie na forum .. to chore ale coz  

dorosna zmadrzeja  

moze

Niekoniecznie :?

A co do poziomu , to nie urazajac tych normalnych, czesto mozna odniesc wrazenie, ze to banda niedorostkow, wrecz goowniarzy sie wypowiada o kobietach/dziewczynach.

Rozumie ze czasem sobie mozna zazartowac, ale takie texty jak leca to na debilizm wtorny czasem zakrawa.

Pamietacie wywalony przeze mnie topic o Zajebistej Lasce ? Przyklad niedorozwoju i zdebilowacenia wielu userow.

Zreszta, tak BTW, jezeli nadal beda tu lecialy takie chamskie posty, ten topic tez wywale, i niech ktos powie ze to naduzywanie wladzy :evil: :x

Ja już na pewno nic nie powiem Reed. Popieram...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście, że spytałem.

Troche była speszona, ale w głebi duszy to widze, że się cieszy, że jej chłopak tak sie nią chwali.

A już miałem napisać ze na jej miejscu dałbym Ci po pysku... :D

Ale skoro się zgodziła ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dostane zgode mojej ukochanej to tez wam sie pochwale jej osoba.

A naprawde jest niesamowita kobieta. Wspaniala.

Nie jestesmy moze dlugo bo tylko rok, ale jest mi z nia

wspaniale, mam nadzieje ze Ona czuje tak samo.

Super Babka. Szkoda ze nie lubi mojego kompa ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

noooo :) to mi sie podoba. rozmowa wrucila na wlascicy tor jazdy ::)

Buahaha moze sie snap pochwal swoja -

Lalką gumową :D

I kup sobie słownik ( to taka książka z poprawnie napisanymi mądrymi słowami, takimi jak na przykład wrÓciła) :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

noooo :) to mi sie podoba. rozmowa wrucila na wlascicy tor jazdy ::)

Buahaha moze sie snap pochwal swoja -

Lalką gumową :D

I kup sobie słownik ( to taka książka z poprawnie napisanymi mądrymi słowami, takimi jak na przykład wrÓciła) :D

odpowiedz mi - masz jakies problemy ze soba ?? musisz sie o wszystko czepiac?? jak nie podoba ci sie temat to nie czytaj. nie wszyscy sa tacy jak ty i chca "normalnie" pogadac a ty trujesz o jakis gumowych lalkach. nie musisz nam zdradzac swoich marzen erotycznych, zachowaj je dla siebie i odpusc sobie. nie chcem sie z toba klucic i K O N I E C. jak chociaz troszke myslisz to dasz juz spokuj ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...