sinus Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Spodobał mi się ten topic i przeszła mi przez głowe myśl żeby sie pochwalić zdjęciem ,ale dyskusja chyba zeszła na inny tor. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Jeszcze mnie zbanują :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 To moze czas zeby wrocila na wlasciwy :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 A co mi tam będe pierwszy i sie pochwale :D Poza tym że jest śliczna i inteligentna, poprafi słuchać i próbuje mnie zrozumiec. Bo nie powiecie mi że kazda laska wie jaka kartę graficzną ma jej chłopak, albo jaki ostatnio wycisnoł wynik w 3dmarku :wink: decyzję o zakupie nowego sprzętu do kompa zawsze podejmujemy razem. Poza tym jest moim ideałem-naturalna, zero makijażu, solarium itp.http://hertz.akcja.pl/1.bmp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Acha i zapomniałem dodać że mamy po 18 lat, bo na zdjęciu może sie wydawać młodsza. Wytrzymaliśmy ze sobą już prawie dwa lata :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Cos zdjecia nie widac :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 A ja tez swoje pare slowek powiem :) Zdjecia nie mam ale mam nadzieje ze bede je mial wkrotce :) Moja dziewczyna - Dorotka hmmm jest po prostu suuuper extra kocham ja bardzo :) Mecze Ja tez wynikami 3dMarka i podkrecaniem proca :) Powiedziala mi nawet: "kiedys Ci sie ten procesor spali" :P Hihii mimo to bardzo ja kocham :) My tez mamy po 18 lat :P Pozdroffka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Maziboss może udostępnisz server bo ja nie umiem teo obejść :-( A mi jak się skaszanił epox i poszedł zasilacz powiedziała "Tylko obiecaj mi, że nie będziesz już kręcił" a ja na to : tylko troche.. A on "NIE BO WIDZISZ CO SIĘ DZIEJE JAK KRĘCISZ, TY BYS CHYBA NAWET LODÓWKE PODKRĘCIŁ!!!" Ale i tak ją kocham :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Ja narazie nie mialem takiego problemu :) Masz szczescie ze nie dostales od niej po glowce :P Jeszcze mi sie nic nie zjaralo hehehe :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kretyn Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 ty - G R Z E S I O - ja nic nie rozumiem .. jakie foto i dlaczego dla mnie? a moze tu wiecej niż 1 Kretyn na forum? oświeccie mnie - please!!!!!!! K R E T Y N P. S. http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=251...der=asc&start=0 na samym dole!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 o co chodzi z tym zdjeciem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djHaki Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 :) foto ladne ja tez moge sie pochwalic taka dziewczyna :) i mowi mi ciagle ze od tego krecenia to sie JA pokrecilem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Sinus a spytales swoja kobietke o zgodne na umieszczenie zdjecia :?: Moja by mnie zajebala jakbym zapodal jej zdjecie bez jej wiedzy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Oczywiście, że spytałem. Troche była speszona, ale w głebi duszy to widze, że się cieszy, że jej chłopak tak sie nią chwali. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Sinus - mi się zdaje czy ona się tą bluzą tylko zasłania?? ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Sinus - mi się zdaje czy ona się tą bluzą tylko zasłania?? ;).Tez to zauwazylem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Dokładnie :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Dokładnie :twisted: :twisted: :twisted:khmm.... :P :wink: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 traktowanie kobiet jak przedmiot wiesz wielu forumowiczow jest niedorozwinietych emocjonalnie traktujac (zakladam ze zaden z nich nie fantazjuje) dziewczyny jak przedmiot ktorym warto pochwalic sie na forum .. to chore ale coz dorosna zmadrzeja moze Niekoniecznie :? A co do poziomu , to nie urazajac tych normalnych, czesto mozna odniesc wrazenie, ze to banda niedorostkow, wrecz goowniarzy sie wypowiada o kobietach/dziewczynach. Rozumie ze czasem sobie mozna zazartowac, ale takie texty jak leca to na debilizm wtorny czasem zakrawa. Pamietacie wywalony przeze mnie topic o Zajebistej Lasce ? Przyklad niedorozwoju i zdebilowacenia wielu userow. Zreszta, tak BTW, jezeli nadal beda tu lecialy takie chamskie posty, ten topic tez wywale, i niech ktos powie ze to naduzywanie wladzy :evil: :x Ja już na pewno nic nie powiem Reed. Popieram... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Oczywiście, że spytałem. Troche była speszona, ale w głebi duszy to widze, że się cieszy, że jej chłopak tak sie nią chwali. A już miałem napisać ze na jej miejscu dałbym Ci po pysku... :D Ale skoro się zgodziła .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Jak dostane zgode mojej ukochanej to tez wam sie pochwale jej osoba. A naprawde jest niesamowita kobieta. Wspaniala. Nie jestesmy moze dlugo bo tylko rok, ale jest mi z nia wspaniale, mam nadzieje ze Ona czuje tak samo. Super Babka. Szkoda ze nie lubi mojego kompa ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 noooo :) to mi sie podoba. rozmowa wrucila na wlascicy tor jazdy ::) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 noooo :) to mi sie podoba. rozmowa wrucila na wlascicy tor jazdy ::)Buahaha moze sie snap pochwal swoja - Lalką gumową :D I kup sobie słownik ( to taka książka z poprawnie napisanymi mądrymi słowami, takimi jak na przykład wrÓciła) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 grzesio take relax. niech Ci Twoja Dama wymasuje plecy. naprawde chodzisz spiety ostatnio ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 noooo :) to mi sie podoba. rozmowa wrucila na wlascicy tor jazdy ::)Buahaha moze sie snap pochwal swoja - Lalką gumową :D I kup sobie słownik ( to taka książka z poprawnie napisanymi mądrymi słowami, takimi jak na przykład wrÓciła) :D odpowiedz mi - masz jakies problemy ze soba ?? musisz sie o wszystko czepiac?? jak nie podoba ci sie temat to nie czytaj. nie wszyscy sa tacy jak ty i chca "normalnie" pogadac a ty trujesz o jakis gumowych lalkach. nie musisz nam zdradzac swoich marzen erotycznych, zachowaj je dla siebie i odpusc sobie. nie chcem sie z toba klucic i K O N I E C. jak chociaz troszke myslisz to dasz juz spokuj ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Tak BTW to ta Sinusowa laska podoba mi się :P. grzesio - kurde ja rozumiem że nei przepadasz za Snap'em, alee to co robisz to już przgięcie :|. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Co, chciałbys taką? :D Wpadnij za kilkanaście minut, bedzie następne zdjątko. :D Ale już ostatnie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Juz nie moge sie doczekac :P Chociaz do mojej sie nie umywa :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Niestety będziecie musieli poczekać do jutra, ba mam małem problemy :( No to keiename zapodaj jakieś zdjęcia. Żądam dowodów :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Na razie musze zgode otrzymac ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...