DrKleiner Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Mam dylemat bo muszę w końcu zmienić moją poczciwą klawiaturę i mysz (mają juz 3lata, w klawiaturze przyciski to młotkiem można wbijać a myszka ma już 2klik ;) choć klikam raz) tak szukam czegoś konkretnego i znalazłem: - http://www.a4tech.pl/Item.aspx?ITEMNMBR=A4...p;SubGroupID=72 - http://www.logitech.com/index.cfm/keyboard...83&cl=gb,en lub http://www.proline.pl/shop.php?prodid=MS+BX1-00031 Ma służyć do: - normalne użytkowanie - gry Budżet w sumie na wszystko to coś koło 150zł -/+ 20zł Może macie jakieś inne propozycje :) czekam Z góry dzięki za pomoc przy wyborze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 A4Tech X718BF i Microsoft Comfort Curve Keyboard 2000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 ...mam tego Media Elite i polecam. Niski pewny klik, sporo dodatkowych klawiszy rozsianych po całym blacie, tak że trudno w nocy przypadkiem trafić w niewłaściwy, pełna ich konfigurowalność (wszystkich), dobry soft, brak śladów zużycia po bardzo intensywnym roku. Do tego świetny plastik, bardzo przyjemny w dotyku. Jeżeli zmieścisz się w budżecie, to polecam bardzo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 Po rekonesansie sytuacja wygląda tak ;) - Media Keyboard Elite (tutaj jeszcze możliwe zmiany) - i na 100% A4Tech X718B stylistyka BF mi się nie podoba ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirk42 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 LOGITECH! Mam już 3 klawiaturę logitecha, a do czynienia mam chyba z 10 rewelacyjne klawiatury. Pisze się na nich bardzo dobrze, ergonomia jest wzorowa, swietnie dopasowana, tak samo myszki polecam logitecha, obojętnie jaki model byle logitech. Jeżeli z róźnych powodów niechcesz to jeszcze podobno równie dobry jest microsoft Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-tomek Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 Logitech Media w grach się blokuje (przy naciśnięciu lewo + góra już żadnego innego nie zapodasz). Pewnie Elite jest na tych samych podzespołach, więc może być to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 Logitech Media w grach się blokuje (przy naciśnięciu lewo + góra już żadnego innego nie zapodasz). Pewnie Elite jest na tych samych podzespołach, więc może być to samo. ...a jednak nie jest, przynajmiej na mojej, podłączonej oczywiście przez USB. Dalej brak większych śladów zużycia, działa piknie. Najlepiej jakbyś M1siek ją sobie obmacał w jakimś sklepie i zobaczył, czy Ci pasuje - jakość plastiku, układ klawiszy, itp, bo to Tobie ma się na niej dobrze pracować. Wbrew twierdzeniom niektórych anty-logi na forum, mam mysz i klawę i nic się nie psuje, wszystko działa/wygląda jak powinno i pozostaję wierny marce... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...