krzysztof325 Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Witam. Mam dylemat nad wyborem laptopa HP dv6640ew, czy Toshiba a200-1iw, a może coś innego w podobnej cenie. Dzięki za wszelkie info. Zamiast a200-1iw, znalazłem a200-1iz, ma 2gb ramu, porównuję jeszcze 6670ew, już sam nie wiem, poniżej linki: HP dv6670ew HP dv6640ew Toshiba a200-1iz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCat Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 (edytowane) Nie określiłeś się do czego chcesz tego laptopa. Jeżeli chodzi o te 2 hp to napewno ten z c2d będzie wydajniejszy, ale nie wiem czy o tyle żeby warto było tyle dopłacać. Jeżeli chodzi o toshibę to ta ati jest wydajniejsza od 8400gs ( z tego co wiem ati ma ddr2 - google prawdę Ci powiedzą). Więc z porównania c2d hp i toshiby - napewno toshiba. Edytowane 2 Grudnia 2007 przez TomCat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof325 Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 Laptop ma być do wszystkiego z nastawieniem na multimedia, od czasu do czasu jakaś gierka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dazon Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 Ten pierwszy lapek ładnie wygląda ... jak czasem chcesz pograć w coś to C2D 2.0 jak najbardziej się przyda. W nfs carbon na tej grafie pograsz ;) i na low detalach w wiedźmina :) więc nie bedzie źle :) Więc ja bym brał HP dv6670ew Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 Z tych wszystkich konfiguracji HP dv6670ew bedzie najlepszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof325 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 Ale chyba Toshiba ma lepszą kartę graficzną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 No to musisz określić, co to jest ta "jakaś gierka"- 8400GS do pasjansa wystarczy :-> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof325 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 Jakieś nowsze tytuły, oczywiście nie w max. ustawieniach, ale żeby np. dało się w jakiekoś NFS pograć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...