NoVVy Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Kiedyś grałem na automatach w grę trochę podobną do In The Hunt. Chciałem w nią zagrać ale niestety nie pamiętam jaki miała tytuł i dlatego zwracam się do Was o pomoc. Pamiętam, że płynęło się pod wodą w prawo czymś podobnym do łodzi podwodnej i strzelało się do przodu i w górę. Można było dziurawić kadłuby okrętów znajdujących się na powierzchni wody. Jeżeli znacie gry z "łodziami podwodnymi płynącymi w prawo" to proszę o podanie tytułu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Co do pierwszej, nie jestem pewien, czy na pojawiła się na automatach (jednak wątpię w to), a druga, to kolejne skojarzenie z tego typu grami: Katharsis, Stargunner (pamiętam, że jeden z rozdziałów był rozgrywany pod wodą). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 Gra, którą mam na myśli napewno jest starsza od wymienionych przez Ciebie ale dzięki za przypomnienie mi o Katharsis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...