Kaeres Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 Uzywam programu dc++ do sciagania filmow. Sciagam nim codziennie. Chodzil zawsze tak jak chodzic powinien. Teraz, przed chwila odpalam go a on sie wylacza. Wlaczam znow a on po 2 sek. sam sie wylacza. Zrestartowalem kompa a ten nadal sie tak zachowuje :( Nie moge go odinstalowac bo mam pliki niedociagniete. O co chodzi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 Ja mam to samo!!! tylko ze ja uzywalem wersje 0.18 i tak mi sie dzis jeblo ze sam sie wylaczyl i juz nie moge go wlaczyc! usunalem, ba ta wersje DC++ sie nie instaluje i nic z tego! Ciagle to samo! Ze zwyklym DC jest ok, ale DC++ sam sie wylacza! Ciesze sie ze nie jestem sam! Ja tez mam niedociagniete, ale moj plik z zapisanym quere poszedl juz do smieci wraz z usunieciem dc :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 a moze to jakas propaganda ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 hm to wina procedury sprawdzjacej czy jest nowa wersja :) maja tak wszyscy na swiecie , mozna to obejsc wylaczajac sprawdzanie wersji (znalezc w pliku dcplusplus.exe ciag http://dcplusplus.sourceforge.net/version.xml i zastapic go znakami o kodzie 00 edytorem szesnastkowym zeby dlugosc pliku sie nie zmienila) albo wylaczyc polaczenie internetowe odpalic dc++ wlaczyc polaczenei i reconect Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 quwa też to mam !!! co jest grane ! mam DC++ 0.22 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 quwa też to mam !!! co jest grane ! mam DC++ 0.22To jest wersja instalacyjna czy nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 czytac potraficie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 Blad powoduje uwalone sprawdzanie wersji DC++, najprościej ściągnąć z www.crazysanime.no-ip.org pliki exe z podmienionym identyfikatorem programu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 czytac potraficie ?:lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 hm to wina procedury sprawdzjacej czy jest nowa wersja :) maja tak wszyscy na swiecie , mozna to obejsc wylaczajac sprawdzanie wersji (znalezc w pliku dcplusplus.exe ciag http://dcplusplus.sourceforge.net/version.xml i zastapic go znakami o kodzie 00 edytorem szesnastkowym zeby dlugosc pliku sie nie zmienila) albo wylaczyc polaczenie internetowe odpalic dc++ wlaczyc polaczenei i reconect Hmm, jakim sposobem mam otworzyc plik dcplusplus.exe aby go edytowac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Hmm, jakim sposobem mam otworzyc plik dcplusplus.exe aby go edytowac ? Daj spokój z edycją zastąp .exe tymi plikami co podałem powyżej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Wczoraj wieczorem nie mogłem uruchomić DC++, a w tej chwili działa normalnie - nic nie zmieniałem. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Hmm, jakim sposobem mam otworzyc plik dcplusplus.exe aby go edytowac ? Daj spokój z edycją zastąp .exe tymi plikami co podałem powyżej Ale ja mam v 0.18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Hmm, jakim sposobem mam otworzyc plik dcplusplus.exe aby go edytowac ? Daj spokój z edycją zastąp .exe tymi plikami co podałem powyżej Ale ja mam v 0.18 to ściągnij nowszą ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 Ja mam taki problem, że włączam DC++, łączy się z hubami, zaczyna ściągaći niby wszystko gra. Po jakimś czasie rozłącza mi się z serwerami i koniec. Ponowne połączenie nic nie daje. Mam SDI, pomaga zamknięcie połączenia internetowego i ponowne wybranie numeru. Wcześniej mnie tak nie rozłączało. Zostawiałem program na noc i było OK. Co może być tego przyczyną? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MK Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 co może być tego przyczyną?pewnie RIAA ;-) P.S Uzywacie peerguardian'a???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 a ja mam najnowszą wersję i wszystko chodzi OK! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 a ja mam najnowszą wersję i wszystko chodzi OK! właśnie czesto takie działania pomagają :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...