Skocz do zawartości
Kaeres

Problem z dc++

Rekomendowane odpowiedzi

Uzywam programu dc++ do sciagania filmow.

Sciagam nim codziennie. Chodzil zawsze tak jak chodzic powinien.

Teraz, przed chwila odpalam go a on sie wylacza.

Wlaczam znow a on po 2 sek. sam sie wylacza. Zrestartowalem kompa a ten nadal sie tak zachowuje :(

Nie moge go odinstalowac bo mam pliki niedociagniete.

O co chodzi ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam to samo!!! tylko ze ja uzywalem wersje 0.18 i tak mi sie dzis jeblo ze sam sie wylaczyl i juz nie moge go wlaczyc! usunalem, ba ta wersje DC++ sie nie instaluje i nic z tego! Ciagle to samo! Ze zwyklym DC jest ok, ale DC++ sam sie wylacza! Ciesze sie ze nie jestem sam!

Ja tez mam niedociagniete, ale moj plik z zapisanym quere poszedl juz do smieci wraz z usunieciem dc :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hm

to wina procedury sprawdzjacej czy jest nowa wersja :) maja tak wszyscy na swiecie , mozna to obejsc wylaczajac sprawdzanie wersji (znalezc w pliku dcplusplus.exe ciag http://dcplusplus.sourceforge.net/version.xml

i zastapic go znakami o kodzie 00 edytorem szesnastkowym zeby dlugosc pliku sie nie zmienila) albo wylaczyc polaczenie internetowe odpalic dc++ wlaczyc polaczenei i reconect

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hm

to wina procedury sprawdzjacej czy jest nowa wersja :) maja tak wszyscy na swiecie , mozna to obejsc wylaczajac sprawdzanie wersji (znalezc w pliku dcplusplus.exe ciag http://dcplusplus.sourceforge.net/version.xml

i zastapic go znakami o kodzie 00 edytorem szesnastkowym zeby dlugosc pliku sie nie zmienila) albo wylaczyc polaczenie internetowe odpalic dc++ wlaczyc polaczenei i reconect

Hmm, jakim sposobem mam otworzyc plik dcplusplus.exe aby go edytowac ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam taki problem, że włączam DC++, łączy się z hubami, zaczyna ściągaći niby wszystko gra. Po jakimś czasie rozłącza mi się z serwerami i koniec. Ponowne połączenie nic nie daje. Mam SDI, pomaga zamknięcie połączenia internetowego i ponowne wybranie numeru. Wcześniej mnie tak nie rozłączało. Zostawiałem program na noc i było OK. Co może być tego przyczyną?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi