Ziemniak Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 Witam. Mam antywira Kaspersky i Firewola Zone Alarm Pro. Mam również program ad aware 2007. I mam pytanie jakiego typu programy by trzeba jeszcze zainstlowac by zapewnic sobie ochrone przed wirusami itp, bezpieczeństwo, stabilność systemu.Bo ciagle jak usune ad aware to potem wracaja te świństwa. I nie wiem jak to wszystko ogarnąć bo myślałem ze to co mam wystarczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 Przede wszystkim trzeba myslec, a nie klikac gdzie popadnie ;) A tak poza tym to ja skanuje od czasu do czasu kompa Spybotem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyyzy Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 Także polecam SpyBot'a ;) A poza tym na dysku warto mieć takie narzędzie jak HijackThis - więcej o nim dowiesz się w tym wątku: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=235688 Pozdrawiam, wyyzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 A tak BTW: firewalla, a nie "firewola" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...