Morthal Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 Witam, W sumie problem mojego kolegi, ale też mój. Karta graficzna Asus ATI Radeon X1650 Pro na AGP działa OK, póki jest bez sterowników. Po zainstalowaniu najnowszych Catalsytów do niej przeznaczonych ze strony ATI zaczyna wywalać pionowe migoczące paski. Karta była dwa razy wysyłana na gwarancję, za pierwszym razem była jakaś naprawa, za drugim nie stwierdzono usterki. Podobne problemy na komputerze moim i kumpla. Moja konfiguracja: Win XP Pro SP2 AMD Athlon XP 2500+ Płyta główna Asrock na nForce 400 Ultra 512MB RAM Zasilacz Tracer Quiet 400W Jeżeli czegoś zabrakło, sorry :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barat Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 Możliwe, że to wina kieprawego zasilacza (bo ten Twój Tracer 400W to ma tylko na naklejce ... na prawdę jest to bardzo słabej jakości zasilacz...) Masz możliwość pożyczyć od kogoś zasilacz o lepszych parametrach ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morthal Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 Kolega ma Chiefteca 400W, to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...