Viperus Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 Witam Znajomy otwiera warsztat samochodowy i prosił mnie o poszukanie laptopa do diagnostyki a ja proszę was o pomoc bo nie jestem do końca pewien jaki będzie dobry, może być uzywka ale w dobrym stanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCat Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 a ile znajomy chce na tego laptopa przeznaczyc ? Z tego co wiem programy do diagnostyki samochodowej nie są aż takie wymagające, ci mechanicy których znam mają kompy rzędu p3 więc myślę że np dell d600 czy ibm t40 będą aż za. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 ja bym celowal wlasnie w ibm seria T, konkretniej modele T-40,T-41,T-42,T-43 beda imo najlpeszym wyborem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek3232 Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 (edytowane) Nie znam się na tym ale jeśli do diagnostyki samochodowej to trzeba by raczej szukać z portami com (wiem ze są przejściówki ale to nie to samo ;( ) Edytowane 2 Grudnia 2007 przez tomek3232 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...