szczepanx Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 Witam. Sprawa jest taka ze niedługo konczy mi sie umowa z TP na neostrade i automatycznie tesciowa rezygnuje z telefonu :cry: Zostane bez mozliwosci podłączenia sie do jakiego kolwiek internetu, dzwoniłem dzisiaj do TP i za samo łącze do internetu krzyczą sobie 37 zł. Nie wiem co teraz zrobic <_< Macie jakies pomysły skąd by tu wziąc internet? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barat Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 A może zamiast rezygnować z telefonu przepiąć się na najtańszy plan TP (byle podtrzymać linię - chyba 28zł) i jakiś net od Netii na linii TP ? Tylko wtedy musiałbyś zadeklarować, że Ty płacisz za podtrzymanie linii :) Jak nie ma u Ciebie kablówki albo radiówki to innego wyjścia nie widzę ... Niby jest jeszcze internet od popularnych sieci komputerowych... ale to będzie jak modem ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepanx Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 i chyba tak bede musiał zrobic :) ale abonament plus neostrada to z 80 zł miesiecznie bedzie :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barat Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 szczepanx napisał(a): i chyba tak bede musiał zrobic :) ale abonament plus neostrada to z 80 zł miesiecznie bedzie :-| Nie - jak weźmiesz najtańszy abonament TP to nie możesz mieć neostrady (TP się nie zgodzi) i musisz mieć Netię lub innego operatora na linii TP :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepanx Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 barat napisał(a): Nie - jak weźmiesz najtańszy abonament TP to nie możesz mieć neostrady (TP się nie zgodzi) i musisz mieć Netię lub innego operatora na linii TP :)zgadza sie juz dzwoniłem do Tp i Netii zeby miec neostrade to musze miec abonament 50 zł a na tym co ja biore 28zł to bede brał internet Netii :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barat Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 No to mamy happy end :) Zapytaj się jeszcze w Netii czy za migracje z neostrada do net24 nie dadzą Ci jakiegoś bonusa czy promocji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepanx Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 barat napisał(a): No to mamy happy end :) Zapytaj się jeszcze w Netii czy za migracje z neostrada do net24 nie dadzą Ci jakiegoś bonusa czy promocji :) jesli podpiszez umowe na 36 miesiące to dostajesz kase 300 zł a jak na 24 miesiące to 150 zł :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...