borek-net Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 Jutro zapewne kupuje zestawik, byłem zdecydowany na MSI, ale patrze dzisiaj na apollo jest Foxcoon P35A-S czy nie bedzie on lepszym wyborem, ceny sa identyczne. Planowany procek E2160 + HP-100 AlCu, 8600GT i zasilacz chyba Corsair 450 W. Dziękuje za odczytania i zapraszam do dyskusji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 Przeczytaj kilka wątków na temat mobo. I tak wszyscy powiedzą to samo co zostało już napisane. Mój faworyt Foxconn. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 Było 1000000 razy, każdy powie co innego, ja mówię Foxconn. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borek-net Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 Było 1000000 razy, każdy powie co innego, ja mówię Foxconn. Na temat MSI poświeciłem już tyle czasu, że nie miałem ochoty przerabiać tego samego z Fox'em, dodam że ram to Corsair 667 czy nie bedzie konfliktu i czy -S nie ma innych wad co do zwykłego P35A?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 A jakie mogą być wady skoro obie płyty mają ten sam bios ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borek-net Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 A jakie mogą być wady skoro obie płyty mają ten sam bios ? Bios biosem ale czy nie ma żadnych innych różnic w konstrukcji (orpócz tego że jest ICH9R itp.) wiesz tak jak np. poleca sie obecnie Abita Ip35 a nie Ip35-e. Poprostu pytałem bo o Foxconach dużo nie wiem jeszcze, ale coraz bardziej godne uwagi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...