jandziu Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 mam starego latopa futijsu siemens, zaczalem nowa prace i chcialbym w niedlugim czasie kupic nowego, znalazlem model firmy LG, ale nie wiem jak one dzialaja, czy ktos ma i moze sie podzielic doswiadczeniami? z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werdillo Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Mam obecnie stary model LG z ktorego jestem bardzo zadowolony, dobrze mi sie na nim pracowalo kilka lat, teraz wlanie planuje zmiane laptopa oczywiscie na LG i zdecydowalem sie wlasnie na tego E500-G,ma bardzo dobre parametry a co dla mnie akurat jest wazne bateria dlugo trzyma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyndża Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Wszystko super ale nie chce mi się szukać po necie tego LG, daj jakiś link albo wypisz parametry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeanx Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 (edytowane) @nyndża - no masz straszny problem - z sobą @jandziu - nie wiem gdzie chcesz go kupić, ale wyszukiwarki pokazuja ceny od 2800-3300. Tylko, że nigdzie go nie ma ze 2o, dostępny jest powyżej 3o wybacz, ale za taką konfigurację: T5450 1024 15.4 120 DVDSM X3100 ponad trzy kola nie dałbym. Pozdro Edytowane 7 Grudnia 2007 przez Jeanx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jandziu Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 ktos sie tu domagal linka: http://www.ceneo.pl/870362s ten model generalnie zwrocil moja uwage, to fakt ze cena dosc duza, ale chyba za tego warto ? jak sadzisz Jeanx? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...