Fury161 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 (edytowane) Cześć,od jakiego czasu nie siedzę już w komputerach,a siostra znajomego chce kupić sobie komputer(budżetowy).Dlatego szukam taniej ,i stabilnej pł.gł na s AM2.Inne części już wybrałem,pozostała tylko ta mobo.Patrzyłem do zestawów za 1000zł(żeby nie było,że nie zaglądałem tam :wink:) ,i oczywiscie tamtego Gigabyte'a mam wpisanego już na liście.Jednak ,że komp. będzie kupowany w jednym sklepie w mojej miejscowości,liczę się,ze tej płyty nie będą mieli w ofercie.Dlatego też chciałbym się zapytać o inne mozliwości.Słyszałem ,że te asusy..M2N też są niczego sobie. Komputer NIE będzie podkręcany,służył będzie tylko (i to dosć rzadko) do przeglądania netu,wydrukowania notatek,czy oglądnięcia jakiegoś filmu.Dlatego jedynie,czego oczekuję od płyty głównej jest stabilność ,oraz brak fana na chipsecie. Dzięki za pomoc, i pozdrawiam. Na koniec:proszę nie polecać C2D. Edytowane 3 Grudnia 2007 przez Fury161 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Bird Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 Polecam Gigabyte GA-M61P-S3 ostatnio składałem 'budżetowy' zestaw właśnie na niej wszystko co trzeba na początek, oferuje przyzwoite możliwości rozbudowy na przyszłość no i FireWire jeśli potrzebne (a nawet jeśli nie, to za taką cenę...:-)) zestawienie cen poniżej: http://www.skapiec.pl/site/cat/13/comp/150989 Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 Od siebie polecę Foxconna A690GM2MA, mam i sobie chwalę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Mam to samo co kolega wyżej i również polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...