P3ch Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 Witam szanownych Panów. Mam mianowicie taki problem który nie daje mi spokoju , kolega poprosił mnie o pomoc , pracuje w szkole i ma tam taki system jak w temacie. I niestety padł jeden z dysków więc system nie nadaje sie do postawienia. Dysk przyjdzie mu z gwarancji w środę i poprosił mnie o pomoc przy postawieniu tego systemu . Pytanie moje to czy jeśli jest zriobona kopia bezpieczenstwa spod systemu na innym dysku czy ona bedzie sie nadawać do przywrócenia systemu do poprzednich ustawien?. Odrazu mówie nigdy nie miałem do czynienia z tym systemem wiec nie bardzo wiem za co można ugryść. I w ogóle jeśli to możliwe powiedzcie czy to jest az tak trudna sprawa do opanowania w tym systemi . Sala z komputerami PC na serwerze były wszystkie konta jak sbs nie działa komputery w sali nie odpala sie " wyskakuje napis Domena w systemie nie została odnaleziona " Dziękuje z góry wszystkim za rady . Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 A ta kopia to jest kopią czego? Całego dysku, samych ustawień? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...