M@jk! Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 mam p4 2.4 i zastanawiam sie jaka wy macie temp na waszych p4, oczywiscie chodzi mi o temp bez krecenia, z kreceniem (na ile) i podczas "katowania". U mnie jest tak : bez krecenia : w spoczynku 35, przy męczeniu do 52; z kręceniem (2.4@2.9): w spoczynku 36, przy męczeniu do 55; czy to duzo ???? mam chlodzenie boxowe p4 i paste na procku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogas Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Boxowy cooler+"guma do żucia" (naklejka termoprzewodząca z kompletu), w obudowie dodatkowy wentyl wyciągający powietrze, procesor niepodkręcony: -idle: 32-35 -stress (po godzinie 3Dmarka w pętli): 41-44 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki83 Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 ja mam celerona ale to prawie p4 :-) no ale nie tak do konca , jest to tak jak w podpisie , w spoczynku mam 37'C a pod obciazeniem (komprecja divx, wyliczanie liczby pi, test stabilnosci z ccr) i przy takim czyms po godzinie mialem 54'C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 :arrow: moj P4 2.0 GHz ma temp. 35* bez wiekszego obciazenia, na cooler'ze z aluminiowym radiatorem ;) na full obciazeniu temp. nie przekracza 50*. po podkreceniu procka temp. wzrasta o ok. 5*. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 45 C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...