Rosti Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 Witam ! Od 3 tyg jestem posiadaczem Patriot PC2-6400 Low Latency Kit I z tego co wyczytałem ten ram pracuję w dwóch zakresach 800Mhz i 1000Mhz. Zastanawiam się co zrobić aby ram pracował na tej wyższej wartości. Nie jestem specem w tej dziedzinie więc proszę was o Pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajdzik Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 zmienić mnożnik pamięci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosti Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 Cyli z 4-4-4-12 na 5-5-5-15 ? Jeżeli tak to czy to ma wpływ na temperaturę pracy Pamięci i jaka temperatura była by optymalna ? w stress i Idle . Obecnie Stres max 50 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 Cyli z 4-4-4-12 na 5-5-5-15 ? To sa timingi :> Musisz ustalic dzielnik odpowiedni dla pamieci wzgledem fsb cpu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosti Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 To sa timingi :> Musisz ustalic dzielnik odpowiedni dla pamieci wzgledem fsb cpu. Hm a Można Po Polsku ? :lol2: Bo niezbyt rozumiem <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...