Skocz do zawartości
pascual

Płyta MSI KT4V

Rekomendowane odpowiedzi

moja opinia o tej płycie jest jak najbardziej pozytywna kumpel ja ma i wszysko jest ok zadnych problemow. Napewno nie jest to płyta do extremalnego przetaktowywania ale jest spoko. Za tą cenę nie znajdziesz nic lepszego :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam mam KT4v i wszystko jest ok żadnych zwisów wszystko chodzi jak należy jestem zadowolony. Płyta ładnie pracuje z XP 2400 Gf 4ti4200 ram 768 Office też brak kłopotów gry wszystkie co wgrałem chodzą spoko

:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KT4V jest spoko (swoja sprzedalem kuzynowi);

Kupilem sobie DFI AD77PRO i jestem jeszcze bardziej zadowolony (oczywiscie cena jest nizsza) - na idento konfiguracji wszystkie osiagi sa lepsze nie KT4V :) Teraz chce zamienic na AD77 ma lepsze wyposazenie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam plytka jest Spoko... moze chcesz kupic moja ?? jest nowka, nie ma miesiaca, ja zmieniam na cos ciut lepszego.... 

jak by co daj znac na gg to sie dogadamy...

gg: 372747

Mam pytanko jak chodzil XP 1700@2400 na maxymalnym napieciu jakie daje ta plytka czyli 1,7 stabilnie czy byly problemy. Pytam bo mam JIUHB 0302 i z powodow finansowych zamierzam zakupic KT4V - procek ma chodzic na @2400 stad moja ciekawosc (i patrzac po forum nie tylko moja)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam wlasnie taka konfiguracje jak w podpisie tylko procka JIUHB 0303 chodzi od tyg. na 2400+ (12x166) na 1.7V i jest stabilna, moge wrzucic jakie chcecie screeny... Dalej nie szalalem, czekam na epoxa lub chaintecha :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam wlasnie taka konfiguracje jak w podpisie  tylko procka JIUHB 0303 chodzi od tyg. na 2400+ (12x166) na 1.7V i jest stabilna, moge wrzucic jakie chcecie screeny... Dalej nie szalalem, czekam na epoxa lub chaintecha  :twisted:

To by bylo pieknie - jak mozesz wrzuc mi cene na maila (gg w robocie nie dziala bo admin poblokowal porty)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...