gugus Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 POtrzebuje dosc tania plyte obslugujaca CrosFire na lga775... Plyta musi zapewniac spore o/c. Bedzie przeznaczona do e2160. Powinna pozwolic na podkrecenie go do 3ghz. Cena do max 300... Da rade cos wymyslic czy nie? Bo msi p35 neo2-fr jest troche za droga dla mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 http://forum.purepc.pl/index.php?showforum=59 Za 300zł będzie cieżko, nawet bardzo. Bardzo potrzebne Ci to CF? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gugus Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 jakby mi nie bylo potrzebne to wzialbym Gigabyte P31 DS3L... w takim razie nie wiem co zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 chyba tylko używki wchodzą w grę... i za 300 to naprawdę cięzko... ale jak dorzucisz trochę to może ta: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=250635 kiedyś miałem fajna płyta :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gugus Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 lepsza od msi p35 neo2-fr? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 ququs, spójrz na DFI z mojego sigu, można kupić za niewiele ponad 300zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gugus Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 ciekawe gdzie bo na allegro jakos jej nie ma... a w sklepie to cena o wiele za duza... no i dobra do o/c? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 to msi nie ma cf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 ququs, spójrz na DFI z mojego sigu, można kupić za niewiele ponad 300zł Gdzie :?: Ja to mobo widze tylko za 600+... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 (edytowane) Gdzie :?: Ja to mobo widze tylko za 600+... <_< http://www.yalu.pl/index.php?action=product&pid=2099 Mam juz miesiac i jestem zadowolony, kupiłem za ~330zł edit: w dodatku to mobo ma CF 8x/8x czyli to wydajniejsze jak w x38 lub i975 i kompletnie niezależne podkrecanie pamieci od procesora, w dziale o LGA jest temat o tej płycie. Edytowane 4 Grudnia 2007 przez svende Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gugus Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 nie wiem moze jednak doloze do msi p35 neo2-fir... ona ma CF... i bedzie nowa, a o/c na wysokim poziomie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 ile razy trzeba to pisać... P35 ma CF 16/4 czyli druga karta działa z prędkością 4x, jeśli chcesz mieć drugą grafikę tylko poto aby podpiąć kolejne monitory to bierz, ale jak chcesz mieć większą wydajność w grach to nie ten chipset. prawdziwe CF ofeuje X38(nie ten przedział cenowy), RD600(to polecane dfi), lub X975, inne nb nie posiadają CF i nieważne ile mają slotów na grafikę. to msi jest dobrą płyta ale nie pod CF. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 To DFI LANPARTY UT ICFX3200-T2R/G jest tez dostepne korzystnie w: http://www.imperium.net.pl/x-p-9946.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Może Asus P5K? Mam i idzie pięknie. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Może Asus P5K? Mam i idzie pięknie. :)a może byś przeczytał kilkanaście postów z tego tematu i odpuścił P35? :mur: cf 16x/4x jest mniej wydajne od 8x/8x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 a może byś przeczytał kilkanaście postów z tego tematu i odpuścił P35? mur.gif cf 16x/4x jest mniej wydajne od 8x/8xSzczególnie, że różnica to kilka %. 50fps vs 52 fps. 10000 pkt vs 10200pkt. Tak po za tym to cf jest niepotrzebne, lepiej jedną, wydajną grafę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 lepiej jedną, wydajną grafę.a wiesz o czym jest ten temat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedziel Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 (edytowane) Szczególnie, że różnica to kilka %. 50fps vs 52 fps. 10000 pkt vs 10200pkt. Tak po za tym to cf jest niepotrzebne, lepiej jedną, wydajną grafę. Dosc spora roznica w fps'ach. To tylko przyklad pomiedzy CF a 1 karta. Tanie CF do 300zl ciezko bedzie znalesc. jezeli chodzi o plyty p35 16x/4x to w wiekszosci gier jest gorsze od np DFI LANParty UT ICFX3200-T2R/G 8x/8x. Oczywiscie na dzien dzisiejszy to x38 16x/16x nie jest takie naj naj - lepsiejsze. Zdarza sie ze w niektorych grach, X975 czy p35 ma przewage nad x38. Moim zdaniem zmieni sie to w najblizszej przyszlosci kiedy zostana usprawnione sterowniki od ati. Edytowane 5 Grudnia 2007 przez niedziel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...